Palpitatii mari si intepaturi ale inimi dese??
Buna ziua.Am si eu o problema, am 19 ani si am luat anticontracepive Yassmin de la 17 ani iar acum 2 luni le-am intrerupt deoarece aveam ceva timp de cand le foloseam si am inteles ca e bine a mai face o pauza.Dupa care am inceput sa iau la un interval de 3 zile dupa anticontraceptive Reductil de 10 mg avand o greutate marisoara (63kg, 1, 66h).Dupa 2 luni le-am intrerupt si pe acestea (reductil) iar de ceva timp si in perioada cand luam reductil aveam palpitatiile inimi mai mari, iar cand stau pe partea stanga intinsa in pat ma doare si am si niste intepaturi.Tensiune mi-o luam constant nu era mare dar bataile inimi da.Cred ca cel mai inicat ar fi sa ma duc la doctor.
Va rog ma puteti ajuta cu un sfat, o sugestie, o parere???? va multumesc
Va rog ma puteti ajuta cu un sfat, o sugestie, o parere???? va multumesc
1 comentarii
Da, asa este! Cel mai indicat ar fi sa te duci la medic. Pana atunci poti incerca cateva zile aspacardin 3/zi. Reductilul are efecte secundare nenumarate.Numai daca citesti prospectul si te ingrozesti.Mai ales ca eu cred ca la tine nici nu se justifica.Nu ai greutate mare si cu un pic de atentie la combinatiile de alimente si multa miscare sigur reusesti sa slabesti cateva kilograme. Doar pentru cateva kilograme care le ai de dat jos eu zic ca nu merita sa risti cu reductilul, mai ales la varsta ta.Sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: