panica cu agorafobie
Buna ziua,
Am 24 de ani shi am fost diagnosticata de catre medicul psihiatrul:panica cu agorafobie...Mi a prescris escitalopram, rivotril si acutil...Cum nu ma prea pricep la medicamente de genul aceasta as vrea sa stiu daca sunt puternice shi daca sunt cunoscute pt reactii foarte negative, creeaza dependenta usor?
A mai luat cineva aceste medicamente sunt eficiente?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!multa sanatate!
Am 24 de ani shi am fost diagnosticata de catre medicul psihiatrul:panica cu agorafobie...Mi a prescris escitalopram, rivotril si acutil...Cum nu ma prea pricep la medicamente de genul aceasta as vrea sa stiu daca sunt puternice shi daca sunt cunoscute pt reactii foarte negative, creeaza dependenta usor?
A mai luat cineva aceste medicamente sunt eficiente?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!multa sanatate!
2 comentarii
Salut. De la ce au inceput problemele tale si cat de grave sunt? Tratamentul e personalizat pentru fiecare pacient, cateodata trebuie incercate cateva tratamente pana sa ajungi la rezultatul dorit..Cum ai reactionat la medicamentatie pana acum? Ce doze iei? Faci si psihoterapie?
Multa sanatate!
Multa sanatate!
escitalopram la categoria efecte secundare sta cel mai bine dintre toate tratamentele specifice pentru problemele tale. rivotril e bine sa nu-l iei timp indelungat pentru a nu crea dependenta iar acutil e doar un supliment alimentar pentru a ajuta actiunea primelor doua asa ca nu ar trebui sa puna probleme.
ar fi util sa urmezi si psihoterapie pentru a reduce probabilitatea unor recaderi odata ce medicul va decide intreruperea tratamentului.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
ar fi util sa urmezi si psihoterapie pentru a reduce probabilitatea unor recaderi odata ce medicul va decide intreruperea tratamentului.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 2Psiholog.. atacuri de panica
- 15Nevroza cu atacuri de panica! In permanenta!
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 2Atacuri de panica
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 9Tulburari anxioase cu atacuri de panica
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 2Agorafobie
- 4Ajutor! am ajuns la spital în urma unei „căderi de calciu”
- 8Posibil preinfarct?
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 7Criză de panica?
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
Mai multe informații despre: Agorafobia Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: