parca simt ceva un lichid in spatele timpanului.. ceva care il simt curgand in gat

25-08-2009
MariusOctavian
Nu este medic/terapeut
MariusOctavian
Buna ziua ma numesc Marius si as avea nevoie de un sfat
Acum o luna am am avut o Otita daca imi aduc aminte bine Externa. Este pt prima oara cand am asa ceva, Am luat un tratament dupa cum urmeaza de antibiotice, paracetamol sinus, spray nazal etc dupa cum mi-a prescris un medic ORL-ist specialist.
Dupa o luna insa parca simt ceva un lichid in spatele timpanului ceva care il simt curgand in gat scuzati-mi expresia dar nu stiu cum sa ma pronunt..deci nu imi curge pur si simplu nasul ci direct in gat un lichid
Acum o luna aveam dureri groaznice de dinti, cap datorita otitei exact simptomele sale iar dupa 3-4 saptamani acum am sensatia asta de lichid si o alta sensatie ciudata in jurul urechii cred ca tot de la lichid sau ce o fi.
As dori un sfat ce trebuie sa fac ??
Va multumesc
5 comentarii
0
25-08-2009, ora 20:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ti-as recomanda o consultatie la un medic homeopat cu experienta care practica homeopatia CLASICA (lucru f. important !) caci se pare ca in special in cazul bolilor la urechi aceastea nu pot fi vindecate deloc cu medicamente ci numai schimbate sau chiar agravate.

Eu mi-am pierdut auzul la o ureche in urma la astfel de tratamente si nici nu sunt singurul din pacate,

Poate gasesti un ORL-ist care practica si homeopatia, lucru care are anumite avantaje, desi combinatia de remedii alopate si homeopate nu are nici un succes.
Acesta este din pacate cazul tututor care intra aici pe forum si acest lucru reflecta si realitatea din clinici, spitale si cabinete medicale.
M-as bucura foarte mult daca s-ar gasi un medic ORL-ist pe aici sa-si da seama si sa recunoassca de acest lucru si sa inceapa sa schimbe ceva.
0
25-08-2009, ora 20:09
MariusOctavian
Nu este medic/terapeut
MariusOctavian
Din cate am inteles acel lichid rezulta dupa faptul ca urechea sa vindecat si curge atunci cand acel canal al lui Eustachio a fost eliberat pt ca inainte nu puteam respira pe nas si acel canal cred automat era infundat sau blocat
Eu nu am luat decat un tratament care se aplica in cazul unei otite un tratament obisnuit care dupa el nu mai aveam acele dureri de dinti si dureri de cap specifice otitei
Medicul respectiv ORL mi sa parut super bun deoarece foloseste microscopul singurul cu astfel de practica in orasul meu si mi-a aspirat si cateva fire de par din canalul auditiv insa dansul este in concediu acum si nu am cum sa iau legatura cu el.
Deci urechea nu o simt infundata ci simt ceva lichid in ea care se scurge direct in gat.
0
25-08-2009, ora 20:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problema nu este in general medicul ci medicamentele...dupa cum am scris clar. Mai inteles gresit din pacate.
Bun, si ce avantaj ai acum daca ti s-au dus unele simptome si ai altele noi, simptome care necesita noi consultatii si noi medicamente cu cine stie ce alte efecte ?
La tine poate fi atat un proces de vindecare cat si o inrautatie, boala se schimba sau se poate chiar agrava, dupa cum am spus. Sa speram ca merge spre bine...
0
25-08-2009, ora 20:54
MariusOctavian
Nu este medic/terapeut
MariusOctavian
Eu am inteles ce vrei tu sa spui ca sa folosesc si medicina hemeopatica adica folosirea plantelor medicinale in tratarea bolii insa Otita din cate mi-a explicat acel medic are anumite faze : prima faza simptomele, a 2-a faza durerea si pulsatiile sau mai stiu eu ce fel de dureri, dinti, cap etc, si a 3-a vindecarea.Parerea mea ca nu cred ca Otita se vindeca imediat asa batant din palme ci pe parcus.Dupa cum am spus nu am mai avut o durere de dinti timp de 1 luna iar inainte ma sculam si ma culcam cu dureri de dinti datorita nevralgiilor pe care le aveam de la otita si dureri de cap la fel. Acum am doar aceasta chestie cu lichidul acela si o sensatie pe tampla ciudata si in jurul urechii insa fara dureri de nici un fel.Este bine si cu hemeopatia am sa ma duc la un cabinet hemeopat insa mai intai de toate am sa fac inca un consult la ORL dar si am nevoie de un sfat de aic
0
26-08-2009, ora 01:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remediile homeopate nu se pot compara cu cele naturiste, sunt foarte puternice si se dau in functie de simptomele acutuale si nu in functie de boala si in cazul otitelor exista pt. oricare faza a ei remedii potrivute. De exemplu pt. cea cu lichid in ureche asa cum ai tu exista mai multe remedii din care medicul va alege pe cel potrivit. Insa de multe ori medicamentele dat fac reactia la homeopate dificila.
Cel mai bine ar fi tratament homeopat si supraveghere si control suplimentar la ORL, dar va fi foarte greu sa gasesti un medic sa accepte asa ceva si mai ales care sa nu incerce sa-ti dea mai departe antibiotice sau medicamente. Incearca deci ce crezi tu ca este mai potrivit. Iti urez succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: