pareza
Am 38 ani si am suferit o pareza faciala stanga.Neurologul spune ca e de la curent sau ar fi viral.Cam cat dureaza o astfel de afectiune, gura este putin intr-o parte, Ar fi recomandat si fizioterapie?
Totodata vreau sa ma interesez despre simptome ale sotului meu care acum cateva zile in sala de sport s-a lovit la cap, la radiologie nu se vede nimic, a fost si la neurolog care i-a confirmat acest lucru dar el nu se simpte bine.Simpte o presiune uneori in zona lovita si il i-au niste calduri care trec destul de repede, de obicei mananca ceva dulce si isi revine, ar putea fi alte cauze nu lovitura?
Totodata vreau sa ma interesez despre simptome ale sotului meu care acum cateva zile in sala de sport s-a lovit la cap, la radiologie nu se vede nimic, a fost si la neurolog care i-a confirmat acest lucru dar el nu se simpte bine.Simpte o presiune uneori in zona lovita si il i-au niste calduri care trec destul de repede, de obicei mananca ceva dulce si isi revine, ar putea fi alte cauze nu lovitura?
2 comentarii
Am intalnit la Cluj un medic extraordinar, intr-o saptamana pareza s-a vindecat 75%.Conteaza mult tratamentul din primele zile.Acum m-am linistit.Multa sanatate tuturor.
Camy, ne poti da un contact al medicului neurolog din Cluj, care a tratat pareza faciala? Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi