parintii sunt impotriva prietenului meu

buna.am un prieten d un an..este tigan si parinti sunt contra noastra..ma cearta, si tot felu de lucruri..nu vor sa inteleaga k nu ne desp.ei crd k nu avm nco treaba dar in acelashi timp ma vad k vb cu el prin mesaje...imi ia tel, netu de fiecare data..prietenu meu stie toata povestea si este alaturi de mn d fiecare data..ce as putea face sa le schimb parerea parintiilor? va multumesc
3 comentarii

Acum depinde daca prietenul tau este un baiat serios sau un golan de prima mana...Nu conteaza nationalitatea, insa el ca persoana da.Daca dai mai multe detalii despre prietenul tau, am putea gasi motivul pentru care parintii tai sunt impotriva lui sau daca ei gresesc.In primul rand este bine de stiut daca lucreaza si ce studii are?

poi este la liceu..nu lucreaza..insa tatal lui are suficienti bani sa intretina toata familia lui..parintii mei nu suporta ideea ca este tigan..poata sa aduca luna de pe cer si nu isi schimba parerea..crede ca este, cum ai zis si u un golan, ca ma bate, nu ma iubeste, dar el ma iubeste f mult si ne int f bn.nu ma bate asa cum au zis parintii mei si este un baiat prea cuminte, k sa zic asa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Soacra mea ma acuza ca i-am facut vraji baiatului ei
- 12vreau o viata normala!
- 7sunt confuza...
- 18Casnicia impreuna cu socrii!
- 3oare trebuie sa consult un psiholog?
- 4Am probleme cu mama mea. Nu ma mai inteleg cu ea.
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
- 3Va rog, ajutati-ma! Nu ma mai inteleg cu parintii.
- 4Nu mai sunt om
- 23Parintii nu sunt de acord cu relatia mea.
- 2Parintii nu sunt de acord cu relatia mea
- 9Probleme de comunicare cu adolescentul
- 7A venit timpul sa rup relatia cu parintii?
- 5Buna Grup! Am trăit și trăiesc un calvar, de viană sunt părinții mei
- 1Mutatul de acasa.
- 2Relatie mama-fiu
- 1125y virgin de sex masculin, arat foarte bine, dar nu pot sa am parte de sex.
- 1Am 17 ani si vreau sa plec de acasa..
- 6Divort dupa 25 de ani
Mai multe informații despre: relatia cu parintii