parintii sunt impotriva prietenului meu
buna.am un prieten d un an..este tigan si parinti sunt contra noastra..ma cearta, si tot felu de lucruri..nu vor sa inteleaga k nu ne desp.ei crd k nu avm nco treaba dar in acelashi timp ma vad k vb cu el prin mesaje...imi ia tel, netu de fiecare data..prietenu meu stie toata povestea si este alaturi de mn d fiecare data..ce as putea face sa le schimb parerea parintiilor? va multumesc
3 comentarii
Acum depinde daca prietenul tau este un baiat serios sau un golan de prima mana...Nu conteaza nationalitatea, insa el ca persoana da.Daca dai mai multe detalii despre prietenul tau, am putea gasi motivul pentru care parintii tai sunt impotriva lui sau daca ei gresesc.In primul rand este bine de stiut daca lucreaza si ce studii are?
poi este la liceu..nu lucreaza..insa tatal lui are suficienti bani sa intretina toata familia lui..parintii mei nu suporta ideea ca este tigan..poata sa aduca luna de pe cer si nu isi schimba parerea..crede ca este, cum ai zis si u un golan, ca ma bate, nu ma iubeste, dar el ma iubeste f mult si ne int f bn.nu ma bate asa cum au zis parintii mei si este un baiat prea cuminte, k sa zic asa
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cum sa ma comport fara sa o supar pe mama:?
- 14soacra soacra, poama acra
- 4casnicie... sau nu
- 0Părinţii buni - Părinţii răi
- 8intre parinti si iubit
- 6O problema nu tocmai noua - Soacra
- 4Am probleme cu mama mea. Nu ma mai inteleg cu ea.
- 4este o problema de psihiatrie, ori nu mai este nimic de facut?
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 6Cum sa comunic cu mama?
- 13Mama nu accepta relația cu un roman
- 2Situatie delicata parinti
- 4Nu mai suport să stau în casă cu părinții mei.
- 2Vreau sa ma mut in alt oras, dar parintii nu sunt de acord
- 7Tata toxic, nu stiu ce sa ma fac cu el
- 4Copil preferat versus copil tolerat
- 2Probleme grave de familie
- 6Părinți egoisti
- 2Cum să procedez ?
Mai multe informații despre: relatia cu parintii