parintii sunt impotriva prietenului meu

01-08-2010
teiubesc1213
Nu este medic/terapeut
teiubesc1213
buna.am un prieten d un an..este tigan si parinti sunt contra noastra..ma cearta, si tot felu de lucruri..nu vor sa inteleaga k nu ne desp.ei crd k nu avm nco treaba dar in acelashi timp ma vad k vb cu el prin mesaje...imi ia tel, netu de fiecare data..prietenu meu stie toata povestea si este alaturi de mn d fiecare data..ce as putea face sa le schimb parerea parintiilor? va multumesc
3 comentarii
0
01-08-2010, ora 18:37
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Acum depinde daca prietenul tau este un baiat serios sau un golan de prima mana...Nu conteaza nationalitatea, insa el ca persoana da.Daca dai mai multe detalii despre prietenul tau, am putea gasi motivul pentru care parintii tai sunt impotriva lui sau daca ei gresesc.In primul rand este bine de stiut daca lucreaza si ce studii are?
0
05-08-2010, ora 10:08
teiubesc1213
Nu este medic/terapeut
teiubesc1213
poi este la liceu..nu lucreaza..insa tatal lui are suficienti bani sa intretina toata familia lui..parintii mei nu suporta ideea ca este tigan..poata sa aduca luna de pe cer si nu isi schimba parerea..crede ca este, cum ai zis si u un golan, ca ma bate, nu ma iubeste, dar el ma iubeste f mult si ne int f bn.nu ma bate asa cum au zis parintii mei si este un baiat prea cuminte, k sa zic asa
0
18-12-2010, ora 18:29
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
o sa te bata dupa ce te face piranda:)))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Impactul monitorizării parentale asupra comportamentelor și experiențelor adolescenților
  • O relație apropiată între copil și părinte este benefică pentru sănătatea mentală și relațiile sociale ale copilului la maturitate
  •