Paroxetine

Am luat un 1 an si 2 luni paxetin dupa aceea doctora mi lea intrerupt brusc in martie iar in prezent vomit tot ce mananc din frica am inceput sa iau iar cate o pastila poate imi trece ce sa fac?Ajutor.
5 comentarii

Buna ziua, mergeți din nou la medic pentru reevaluare si tratament. Incercati sa mergeti si la psihoterapie pentru a intelege care sunt cauzele fricilor pe care le aveți.

am facut si analize dar decand leam intrerupt nu pot manca mai nimic.

Tocmai de asta, asa cum a spus si colegul meu, mergeti la medic sa va vada din nou. Pe langa medicatie, si eu recomand psihoterapia pentru a vedea care este cauza declansatoare.

Nu am pofta de mancare si imi vine sa plang

Cu atât mai mult e nevoie să mergeți la medic, pentru că poate e nevoie să vă schimbe și diagnosticul. A lua medicamente din proprie inițiativă și nu după o schemă de tratament, vă faceți mai mult rău decât bine.
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 126TONOTIL-N
- 2Tratament Serlift
- 1Cipralex
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 5Tulburare de panica
- 3Stari de confuzie/panica
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 7Miros de detergenti si tratament pentru anxietate
- 3Tratament
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 4Seroxat ptr anxietate
- 5Anxiar si Cipralex
- 3Netiapin si caderea parului
- 3Amitriptilina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice intreruperea tratamentului psihiatric
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: