Pericardita lichidiana nespecifica

11-02-2021
Mariusradu69
Nu este medic/terapeut
Mariusradu69
Bună ziua sotia mea are 46 de ani și este operata a doua oara în decurs de o lună jumate de fiecare data i se trage din pericard peste 1 litru de lichid la prima biopsie de lichid si pericard a iesit ok. asteptam rezultatul la al doilea. Din nenumarate analize ecografii ct.si nu mai stiu câte consultări totul pare în regula spitale diferite nimeni nu gaseste nimic.dacă cineva este în situatia noastră si ne poate da un sfat cum să depistam sa nu mai creasca lichidul atit de repede o clinica un medic.
1 comentarii
0
24-06-2022, ora 00:14
Gabrel
Nu este medic/terapeut
Gabrel
Sufar si eu de pericardita, de 8 luni! Mie nici nu mi s-a propus drenarea lichidului si nici macar nu a raspuns la tratament. Pot sa va intreb unde a facut sotia drenajul? Ce medic, ce spital? Si ce ati rezolvat intre timp? Ce tratament a facut sotia pt ca lichidul sa nu mai recidiveze? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici