pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
multumesc pentru raspuns domnule doctor, tin sa va spun ca bubitele apar acuma doar dupa ce fac sex si apar foarte vag se observa foarte greu, imi puteti prescrie dvs ceva ? pentru daca ma voi duce din nou mai mult ca sigur acelasi tratament mi-l va da, a si inca o chestie cand ma masturbez fara a lubrifia capul penisului apare un lichid alb nemirositor din canalul urinar. ma puteti ajuta ? multumesc anticipat !
Pentru petredenis:
NU ai pus o intrebare! Ne-ai povestit cum ti-ai decalotat penisul pentru prima data! Ai spus ca nu mai ai probleme cu decalotarea!
Noi la ce sa-ti raspundem, daca ai aceeasi problema ca la danodaia sau ce sa faci?
Nu, nu ai aceeasi problema ca la danodaia!
Nu stiu ce sa faci !
Masturbeaza-te in continuare!
NU ai pus o intrebare! Ne-ai povestit cum ti-ai decalotat penisul pentru prima data! Ai spus ca nu mai ai probleme cu decalotarea!
Noi la ce sa-ti raspundem, daca ai aceeasi problema ca la danodaia sau ce sa faci?
Nu, nu ai aceeasi problema ca la danodaia!
Nu stiu ce sa faci !
Masturbeaza-te in continuare!
Am spus ca gonoreea nu a fost tratata corect! Lichidul acela alb care apare din canalul urinar este o secretie uretrala care arata ca nu esti vindecat. Trebuie sa fie examinata acea secretie pe lama si sa mergi la alt dermatolog.
Buna ziua Domnule Doctor, am si eu problema, de azi dimineatza mi-au aparut niste punctisoare foarte mici rosii care sunt inconjurate de pete rosii (pare a fi inflamatzie), pe penis in zona capului, preputului si am si mincarimi, incerc sa fac dus cit mai des dupa care imi trec mincarimile iar peste vreo ora reapar din nou, ieri am avut contact sexual cu prietena mea, as vrea sa stiu daca exista vreun remediu, la moment nu ma pot adresa la un medic. Multumesc mult.
Buna ziua, domnul doctor am si eu o rugaminte la dumneavoastra, sotul meu este plecat pe vapor, m-a sunat si mi-a spus la telefon ca i-au aparut niste pete rosii in jurul capului, o sa am posibilitatea sa ma vad cu el si as vrea sa stiu daca pot sa-i cumpar eu ceva ca sa se dea, a facut spalaturi cu musetel, ca altceva nu are. Va multumesc si astept un raspuns
buna ziua domnule doctor. Au trecut 11 zile de la folosirea tridermului crema si tin sa mentionez ca acu se decaloteaza perfect, dar tot mai am o senzatie de usturime la atingerea penisului. trebuie sa fac vreo operatie chirurgicala?
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
buna ziua ! am o nelamurire ce ma macina de multisor timp, circa 2 luni.A inceput sa-mi se cojeasca zona preputului la fiecare decalotare, nu e dureros, dar ma inspaimanta cand vad asa ceva si asta mia aparut dupa ce am facut sex ultima oara neprotejat din pacate, adica acum vreo 2 luni..La un doctor dermatolog nu am fost crezand ca e ceva temporar, astept un raspuns, multumesc!
Pentru cristian888:
Aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, Pimafucort crema, timp de 7 zile, masand bine locul pana intra in piele.
Aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, Pimafucort crema, timp de 7 zile, masand bine locul pana intra in piele.
pentru danel19:
Spala capul penisului in fiecaree dimineata cu apa calduta si sterge cu un prosop curat, iar lucrurile vor intra in normal.
Spala capul penisului in fiecaree dimineata cu apa calduta si sterge cu un prosop curat, iar lucrurile vor intra in normal.
Buna ziua Domnnule Doctor!
De 1 zi dupa urinare ma ustura timp de 1 min zona preputului care acopera glandul mai exact fraul preputului unde se termina el, cred ca e putin mai rosie zona fata de obicei.
De 1 zi dupa urinare ma ustura timp de 1 min zona preputului care acopera glandul mai exact fraul preputului unde se termina el, cred ca e putin mai rosie zona fata de obicei.
buna seara, am si yo o probleme, am 17 ani si acum vreo 2 luni am vut pt primadata contact sexual cu o tipa "x" la cateva zile dupa aia mi-au aparut pe penis niste puncte rosii care a2a zi s-au ingalbenit, au diparut in cateva zile dar acum au aprut iarasi si le am de o saptamana si ceva si nu se mai trec si am si mancarimi de la ele cate o data ma manaca foarte tare, pe urma la lasa de parca nu ar fi nimica acolo, as eu o parere si daca e grav ca sa stiu daca trebuie sa merg la doctor, ceea ce vreau sa precizez e ca in timpul contactul actului sexual am folosit prezervativ, dor cand facem sex oral nu am folosit, se poate sa fi luat vreo boala de la ea?va rog ajutati-ma!!!
Pentru Giusepe:
Poate ca aveti o fisura acolo aparuta dupa un contact sexual sau dupa o masturbare.
Poate ca aveti o fisura acolo aparuta dupa un contact sexual sau dupa o masturbare.
Pentru t3od0r:
Daca gura este folosita ca organ sexual, ea transmite ORICE boala din categoria BTS.
Ar fi bine sa consulti un dermatolog.
Daca gura este folosita ca organ sexual, ea transmite ORICE boala din categoria BTS.
Ar fi bine sa consulti un dermatolog.
buna ziua...stimate domnule doctor...am 2 probleme si v-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta...
dupa un contact sexual neprotejat penisul a devenit sensibil...falusul este rosu cu precadere la baza lui, se produc niste secretii alb-galbui pe capul penisului si sub cap...pe partea vizibila doar la decalotare...care pot fi observate la decalotare.secretia este cam urat mirositoare...iar penisul il simt iritat...la decalotare apare o jena...dupa contactul sexual penisul a fost usor umflat...corpul penisului mai exact...
si a-2-a problema ar fi ca de ceva luni am niste pete rosii-maronii in zona parului pubian si mai sus spre buric dar pana in buric...petele.unele s-au unit intre ele...altele sunt izolate...dar toate in zona pubiana...si alte pete mi-au aparut ulterior in zona subratului la ambele maini...pe o parte sunt 3-4 pete...si pe cealalta parte cca 8-9 pete...mentionez ca nu ma mananca...nu ma deranjeaza decat ca aspect vizual...la caldura sau dupa un dus se fac foarte rosii.aceste pete le am de peste 6 luni...si au tendinta de a se extinde...
va multumesc anticipat si astept un sfat...
toate cele bune
roland.
dupa un contact sexual neprotejat penisul a devenit sensibil...falusul este rosu cu precadere la baza lui, se produc niste secretii alb-galbui pe capul penisului si sub cap...pe partea vizibila doar la decalotare...care pot fi observate la decalotare.secretia este cam urat mirositoare...iar penisul il simt iritat...la decalotare apare o jena...dupa contactul sexual penisul a fost usor umflat...corpul penisului mai exact...
si a-2-a problema ar fi ca de ceva luni am niste pete rosii-maronii in zona parului pubian si mai sus spre buric dar pana in buric...petele.unele s-au unit intre ele...altele sunt izolate...dar toate in zona pubiana...si alte pete mi-au aparut ulterior in zona subratului la ambele maini...pe o parte sunt 3-4 pete...si pe cealalta parte cca 8-9 pete...mentionez ca nu ma mananca...nu ma deranjeaza decat ca aspect vizual...la caldura sau dupa un dus se fac foarte rosii.aceste pete le am de peste 6 luni...si au tendinta de a se extinde...
va multumesc anticipat si astept un sfat...
toate cele bune
roland.
Aveti numai ciuperci !!
Pe corp cred ca aveti un pitiriazis versicolor, iar pe penis o candidoza.
Aplicati Travocort crema, de 2 ori pe zi, timp de 10 zile, in ambele zone.
Pe corp cred ca aveti un pitiriazis versicolor, iar pe penis o candidoza.
Aplicati Travocort crema, de 2 ori pe zi, timp de 10 zile, in ambele zone.
va multumesc foarte mult stimate domn doctor...sunteti fara indoiala un profesionist in primul rand ca mi-ati oferit un raspuns.
multumesc inca o data si voi tine negresit seama de indicatia dvs
numai bine
va voi tine la curent
multumesc inca o data si voi tine negresit seama de indicatia dvs
numai bine
va voi tine la curent
buna domnule DR.DORIN MIHALACHE am fost diagnosticat cu balanita candidozica in urma unui act sexual anal neprotejat pe data de 05.07.09 (bubite rosii pe capul penisului, pielea ce inveleste capul pare uscata cind glandul nu este in erectie, mincarimi nu foarte tari, uneori bubitele devin albicioase, dar in general sunt rosii) am primit tratament cu pimafucort(crema), spalaturi cu apa cu bicarbonat de sodiu in urma unui control dermatologic fara a mi-se face vreun examen de laborator dar fara nici un rezultat bubitele rosii nu au disparut dupa12 zile de tratament m-am reintors la alt dermatolog care mi-a prescris 1pastila de flucoric 1pe saptamina, nidoflor(crema)2ori pe zi dimineata si dupa masa si canesten(crema) seara ce credeti de acest tratament ?ca mi-am pierdut toate sperantele de vindecare plus ca am citit ca canesten reduce eficacitatea continutului de nistatina din nidoflor nu stiu ce sa mai fac devine o povara eu iau si timonil retard de 150(carbamazepina) 1 pe zi de vreo 10 ani pt crize epileptice , ma dau cu cele 2 creme de vreo 3 zile din 05.08.09 fara rezultat mai astept sa vad ce puteti sa-mi spuneti va rog frumos ce analize trebe sa fac daca aceasta balanita nu trece? (un examen micotic direct, o cultura de fungi, fungiograma, antibiograma cum i-mi dau seama la ce nu rezista aceasta ciuperca? testul de singe (v.d.r.l negativ, t.p.h.a negativ asa a iesit dupa 30 de zile dupa contact sex anal) am facut lama din secretia din uretra tot la 30 de zile de la contact si nu a iesit nimic nu stiu ce sa mai fac unde sa merg, dumneavoastra ce credeti, ce tratament mai exista sa dea rezultate?se poate scapa de asa ceva? va salut cu mult respect domnule doctor astept un raspuns daca este posibil sa va tin la curent daca se schimba situatia multa sanatate.
Pentru adi81:
Poate ca nu este vorba despre o candidoza ci de o iritatie!
Aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, masand bine capul penisului pana intra crema in piele, apoi puneti o compresa mica sterila pe capul penisului si trageti preputul peste ea.
Daca in 2-3 zile nu apare nicio imbunatatire, trebuie sa mergeti la o clinica dermatologica pentru biopsie.
Poate ca nu este vorba despre o candidoza ci de o iritatie!
Aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, masand bine capul penisului pana intra crema in piele, apoi puneti o compresa mica sterila pe capul penisului si trageti preputul peste ea.
Daca in 2-3 zile nu apare nicio imbunatatire, trebuie sa mergeti la o clinica dermatologica pentru biopsie.
multumesc frumos domnu doctor !!!! cu respectele mele...intradevar la microscop a iesit candida absenta si am primit xyzal comprimate 1 seara 10 zile inca odata mult respect ca a-ti raspuns intrebarii mele!! multa sanatate!!
Buna ziua dl. doctor. Evident am si eu o problema. Dupa ce am facut sex normal neprotejat cu prietena mea, a doua zi mi-a aparut o iritatie pe capul penisului si pe pielea preputului in interior nu exterior ( sub gland ) si niste mici bubite rosii. Ea a avut o raceala puternica cu 1 sapt inainte de a face sex neprotejat si a trebuit sa ia antibiotice. Prima data am crezut ca este o iritatie si m-am dat cu fluocinolon crema, dar nu a trecut. Apoi ea s-a dus la ginecolog si i-a gasit candida. A luat ovule 10 zile si i-a trecut complet. De atunci am facut doar sex protejat. Eu am fost la farmacie si am cerut ceva pentru candida, si mi s-a dat canesten crema. M-am dat 10 zile, in primele zile se ameliora roseata, apoi stagna adica parea sa nu mai aiba efect. Nu mi-a trecut. Tin sa mentionez ca doar atunci cand fac sex, pielea de pe jumatea inferioara a glandului si pielea preputului pe interior se inroseste foarte tare si pot zice ca e foarte putin umflata. Dupa ce ma spal in 15 minute se calmeaza si nu mai este asa rosie pielea. Bubitele sunt doar rosii, nu au nimic in ele si nu se sparg sau ceva, trec de la sine in o zi, doua. De curand pielea preputului mi s-a cojit de un strat de piele f fin. Nu a ramas rana sau ceva ci doar am vazut ca se lua un strat subtire de piele daca frecam un pic zona. Timpul nu imi permite sa merg la un dermatolog si de aceea am ales sa intreb aici. Ma spal regulat, nu ma neglijez in nici un fel si de aceea ma deranjeaza ca am problema asta. Am ales pentru moment sa urmez tratamentul prescris de dumneavoastra lui victorp, primul de pe prima pagina. De 1 zi fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu alimentar ( o lingurita intr-o cana ) si ma dau cu Travocort, dimineata si seara si deja pot zice ca roseata incepe sa dispara si usor usor si bubitele au trecut. Deja pot zice ca Travocort este mai bun decat Canestenul, care acum imi dau seama ca efectele lui erau nesemnificative. Dimineata cand ma trezesc si decalotez penisul, observ ca glandul si pielea preputului sunt o idee mai rosii decat seara dar pe parcursul zilei se duce din roseata asta. Eu am ales sa urmez un tratament pentru candida pentru ca ginecologul i-a gasit prietenei mele candida la analiza si pana in ziua in care am facut sex neprotejat cu ea, care s-a nimerit sa fie dupa ce a luat ea antibiotice, nu am avut niciodata asa ceva. E bine ce fac? Va multumesc anticipat.
buna seara d-le doctor, am si eu o problema.:am avut o usoara iritatie a penisului...niste pete rosii foarte micute.am urmat un tratament cu advantan crema.miau disparut foarte repede.am fost multumit.dar printre acele pete miki am avut una mai mare.si acea nu sa vindecat.ce imi recomandati sa fak pt a disparea acea pata, vr sa nu o mai vad pt k imi e oarecum jena sa ma afisez asa in fata unei fetesi vr sa stiu dk e grav si dk imi afecteaza viata sexuala.vas fi recunoscator dk mati ajuta.nas vrea sa ajung la doctor.ast un raspuns.va multumesc..!
Pentru Alex-Stef:
Este bine ce faci, insa cred ca ar trebui sa schimbi marca de prezervativ !
Este bine ce faci, insa cred ca ar trebui sa schimbi marca de prezervativ !
Pentru kosmy:
Nu imi dau seama ce este cu acea pata! Poate ca trebuie recoltata de acolo o proba pentru analiza!
Daca nu se rezolva in 2-3 zile cu Advantan cred ca trebuie sa ajungi la un medic.
Nu imi dau seama ce este cu acea pata! Poate ca trebuie recoltata de acolo o proba pentru analiza!
Daca nu se rezolva in 2-3 zile cu Advantan cred ca trebuie sa ajungi la un medic.
Buna ziua d-le doctor. Am revenit pentru ca vad ca nici tratamentul asta cu travocort nu mai are efect. Pana azi simptomele se ameliorau dar dimineata cand m-am trezit, partea de jos a glandului ( numai partea acoperita restul are culoare normala ) si pielea preputului erau f rosii, fara nici o bubita sau ceva. Cand sta in stare fleasca, pielea de pe partea inferioara a glandului, adica unde este rosie, pare ca este un pic incretita, la fel si pielea preputului. Cand intra in erectie, pielea capului se netezeste, adica e normala dar se inroseste foarte tare. Cand revine in stare fleasca se increteste si abia dupa multe ore se mai duce din increteala si roseata. Acum ma intrebam daca nu cumva a fost o simpla coincidenta ca mi-a aparut roseata dupa ce am facut sex neprotejat cu prietena si sa nu fi luat candida de la ea, ci sa fie doar o iritatie mai puternica pe care eu am agravat-o cu ce m-am dat. ( prima data cu fluocinolon, am vazut ca nu trece dupa 4 zile m-am oprit, dupa 2 sapt m-am dat cu canesten 10 zile si dupa 1 luna si ceva am facut tratamentul cu travocort si spalaturile cu bicarbonat ). Si cu canesten a fost la fel, in primele zile simptomele se ameliorau vizibil, apoi dupa 4-5 zile revenea roseata puternic. Nu am mai facut sex de 1 luna pt ca stiu ca in cazul unui tratament trebuie pauza 2 sapt cel putin. Prietenei mele la analiza nu i-a gasit decat candida si i-a trecut imediat iar mie mi-a aparut aia exact a doua zi dupa ce am facut sex cu ea neprotejat. Poate sa fie o iritatie puternica pe care eu am agravat-o? Stiu ca bubitele rosii simple fara continut, apar si la iritatie pt ca am mai avut iritatii de 1 zi maxim dupa contacte sexuale. Nu aveam de unde sa iau vreun Bts pt ca de 1 an, am facut sex numai cu ea. Va multumesc pt ajutor. Astept raspunsul dumneavoastra. O zi buna!
Buna ziua dl. doctor! Imediat (cam intr-o zi) dupa contactul sexual (neprotejat cu o partenera cu care nu am mai avut aceasta problema pana acum), au aparut urmatoarele simptome: primul s-a manifestat printr-o pata (sau mai multe) rosie pe capul penisului, in timp s-a extins si inmultit, aparand parca proeminente in centru petelor (ca niste bubite de circa 2mm cu tot cu baza), un urmator simptom a fost decojirea pielii din jurul preputului si de pe capul penisului apoi mancarimi. Am inceput sa ma spal cu ceai de musetel si bicarbonat de sodiu, am aplicat o data si putin lomexin. Nu stiu daca am facut bine, dar asta am avut la indemana. Am gasit acum forumul si totusi parca nici un caz asemanator in detalii. Va rog, puteti sa-mi spuneti daca e bine sau daca ar trebui sa incerc cu altceva? Multumesc!
Dupa ce am postat ultima oara, pe 16, pana pe seara au trecut de tot simptomele. Ieri pe 17 nu am avut absolut nici un simptom de ceva, pielea era culoarea care trebuie, nici urma de bubite roseata sau ceva. Azi dimineata cand m-am trezit iar era foarte rosie pielea. Deci exclud varianta de iritatie pentru ca o iritatie nu trece complet o zi si dupa apare mult mai rau. Observ ca se manifesta in puseuri asa, dimineata in special sau doar daca intra penisul in erectie. Nu ma ustura, nu ma doare, nu nimic, probabil doar daca as freca acolo m-ar deranja sau ceva Stiu ca in unele cazuri candida nu trece doar cu unguente. Trebuie sa iau vreo pastila? sa ma scuzati ca am postat de atatea ori dar am vrut sa aveti mai multe detalii despre problema mea si sa va explic clar cum se manifesta. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3Pete rosii neregulate
- 2pete rosii pe corp!
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 1iritatie gen cosuri pe capul penisului
- 8Sange din penis
- 7scurgere alba penis
- 3Puncte rosii pe maini, torace - pete si cred
- 7Posibila contaminare ?
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 2Dungi rosii pe piele
- 1O problema ciudata...
- 2pete rosii pe brat?
- 3Usturime penis
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 1Boala Lyme!
- 0Mancarime
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 1Pete pe piele
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele inflamatia capului penisului bubite rosii pe penis penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: