Pielea penisului inflamata
Buna!As avea si eu o problema. M-am masturbat aseara cam mult si de dimineta m-am trezit cu pielea penisului umflata dar doar partea de sus, pielea capului.Mentionez ca am fost operat de fimoza cand am fost bebelas.Este prima data cand mi se intampla asa ceva.Vreau sa stiu daca e nevoie sa ma duc la un medic sa ma vada sau este ceva care o sa treaca.
2 comentarii
0
10-01-2011, ora 18:32
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pepsitwist,
Cel mai probabil v-aţi auto-produs o iritaţie mecanică, iar acea iritaţie v-a determinat producerea unui proces inflamator.
ÎNCETAŢI să vă mai masturbaţi, pentru că masturbarea nu aduce niciun beneficiu pentru trup, nici atât pentru suflet, şi folosiţi Nidoflor, cremă, timp de 3 zile consecutive (Nidoflorul se aplică de 2 ori pe zi, în strat subţire, pe zona afectată, masând uşor regiunea pentru a favoriza pătrunderea cremei, dar strict după spălare).
_
NU folosiţi Nidoforul dacă vă ştiţi hipersensibil sau alergic la vreuna din componentele sale.
Dacă după cele 3 zile nu observaţi o ameliorare semnificativă, chiar vindecare totală, consultaţi un medic urolog.
_
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Cel mai probabil v-aţi auto-produs o iritaţie mecanică, iar acea iritaţie v-a determinat producerea unui proces inflamator.
ÎNCETAŢI să vă mai masturbaţi, pentru că masturbarea nu aduce niciun beneficiu pentru trup, nici atât pentru suflet, şi folosiţi Nidoflor, cremă, timp de 3 zile consecutive (Nidoflorul se aplică de 2 ori pe zi, în strat subţire, pe zona afectată, masând uşor regiunea pentru a favoriza pătrunderea cremei, dar strict după spălare).
_
NU folosiţi Nidoforul dacă vă ştiţi hipersensibil sau alergic la vreuna din componentele sale.
Dacă după cele 3 zile nu observaţi o ameliorare semnificativă, chiar vindecare totală, consultaţi un medic urolog.
_
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Alte subiecte recente din această secțiune: