Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 19vreau un sfat-insomnii
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 5De aproape trei saptamani nu pot adormi decat spre dimineata, la 4.00-5.00
- 4Decriptarea dependenţei de somnifere şi anxiolitice
- 2nu mai pot sa dorm cam de 2 luni
- 4insomnie
- 1Problema
- 5insomnie
- 2Nu am somn.Ajutor.
- 6Insomnie severa. Cat timp pot lua maxim Sanval mai exact?
- 19Insomnie cronica
- 0Insomnie de mult timp
- 8Melatonina ati incercat ?
- 6Va rog îndrumați-ma și ajutați-ma! ma confrunt cu niște insomnii foarte urate.
- 4Nu suport sedarea.Ce alte soluții fara sedare mai sunt pt somn?
- 4Insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: