Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insomnie, greata
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 19vreau un sfat-insomnii
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 5Tratament contra insomniei
- 18Insomnie - Deprexil in combinatie cu...
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 4insomnie
- 2Ceva la cap?
- 33ajustare doza rivotril
- 3Nu pot dormi zile la rand!un sfat va rog!!!
- 4Insomnie, nu pot dormi fara melatonina
- 3Dupa odihna totul revine la normal
- 4Rinita cronica?
- 2Ameteala, greata, cofuzie
- 4Nu suport sedarea.Ce alte soluții fara sedare mai sunt pt somn?
- 0Insomnie antidepresiv
- 4Insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: