Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 19neuroleptice + antidepresive + insomnii
- 27oboseala cronica
- 2durere de cap si insomnii
- 4Nu pot dormi noaptea.
- 9cum as putea sa scap de insomnie?
- 17insomnie
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 14AJUTOR!!! Vedenii sau problema a somnului?
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 4Ajutor, nu dorm de 14 ani!
- 1imovane vs xanax
- 19Anxietate sau altceva?
- 3Insomnie, anxietate
- 0Insomnie
- 6Mi-e teama de intuneric
- 3Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
- 4Dépression et trouble de sommeil [Remèdes naturels]
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: