Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
Buna ziua.
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
De ceva vreme fratele meu in varsta de 16 ani a avut dureri frecvente de cap, se confrunta cu insomnii.. si nu de multa vreme au aparut pierderile bruste de memorie, devine confuz si nu mai stie unde se afla si cum a ajuns acolo. Sau, a vorbit cu cineva la telefon, iar la finalul conversatiei, l a rugat pe respectivul sa repete pentru ca a uitat ce i a spus. Sunt mai mult decat ingrijorata, aveti idee ce ar putea fi? De ce investigatii ar putea fi nevoie? Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati cu un sfat! Credeti ca e vorba de ceva grav? Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1insomnie
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 23ameteli si stari de confuzie
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 2Insomnie - astept raspuns urgent!
- 4va rog ajutor... NU pot sa dorm!
- 1Insomnie
- 3insomnie dupa operatie
- 4Insomnie de 6 luni
- 3Insomnie
- 8Insomnie pe fond depresiv
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 4Insomnii
- 4Am nevoie de un sfat! am inceput sa nu mai dorm mai deloc seara
- 1Extrasistole și insomnii
- 5Insomnie dupa vaccin
- 21Insomnie după Covid 19
- 4Nu suport sedarea.Ce alte soluții fara sedare mai sunt pt somn?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: