Posibil insarcinata ?
Buna ziua ! Sunt studenta, am 20 de ani si as putea spune ca am o problema care ma macina. Mi-am inceput viata sexuala acum 8 luni si in tot acest timp am facut sex neprotejat, dar am avut grija sa nu se intample nimic. Menstruatia mi-a venit regulat pana acum doua luni cand nu a venit absolut deloc, nu dureri, nimic. M-am speriat, am facut doua teste de sarcina la interval de aproximativ doua saptamani si au iesit negative amandoua. Luna trecuta, adica pe 24 aprilie mi-a venit menstruatia, a fost o sangerare usoara, care a tinut aproximativ 4 zile ( de mentionat ca eu am menstruatie care tine si 6 zile si e mai mult decat ceva usor ). Urmatoarea menstruatie ar fi peste o saptamana, doar ca am ceva dureri de bazin puternice si imi simt sanii usor sensibili. Nu am mai avut niciun contact sexual dupa ultima menstruatie de pe data de 24. Ce parare aveti ? M-as putea confrunta cu o sarcina ? Am citit pe internet niste articole si m-am speriat, asa ca am preferat sa pun o intrebare, sper sa primesc ceva raspunsuri exacte.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 0Sint insarcinatà ?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 98Sa ma ingrijorez?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 9sunt insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 2Poate rămâne însărcinată?
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 3Minune
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
- 2Am rămas însărcinată??
- 2Poate fi o sarcina?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: