Posibila sarcina?
Buna ziua. Am o nelamurire si poate ma puteti ajuta. Am 19 ani si iau anticonceptionale TRIREGOL de 4 luni deoarece aveam menstruatia neregulata , totul a mers normal. Ultima menstruatie am avut-o pe 26 mai, exact in a 4-a zi dupa ce am terminat folia de pastile. Luna aceasta trebuia sa imi vina astazi, 23 iunie insa nici urma de menstruatie, doar cateva crampe usoare. Credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina? Precizez ca am intarziat de cateva ori ( cred ca de vreo 3 ori) administrarea pastilelor cu o ora . Poate fii acesta un motiv? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
in conditiile in care ati administrat correct contraceptivele nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini. Pentru a fi sigura va recomandam efectuarea unui test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
in conditiile in care ati administrat correct contraceptivele nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini. Pentru a fi sigura va recomandam efectuarea unui test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 8pot sa raman insarcinata?
- 2sunt gravida?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 3oare sunt insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 10Insarcinata sau nu?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 4posibila sarcina?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 1Sarcină sau nu?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 3sarcina sau nu?
- 5oare sunt gravida
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: