Posibila sarcina?
Buna ziua. Am o nelamurire si poate ma puteti ajuta. Am 19 ani si iau anticonceptionale TRIREGOL de 4 luni deoarece aveam menstruatia neregulata , totul a mers normal. Ultima menstruatie am avut-o pe 26 mai, exact in a 4-a zi dupa ce am terminat folia de pastile. Luna aceasta trebuia sa imi vina astazi, 23 iunie insa nici urma de menstruatie, doar cateva crampe usoare. Credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina? Precizez ca am intarziat de cateva ori ( cred ca de vreo 3 ori) administrarea pastilelor cu o ora . Poate fii acesta un motiv? Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua,
in conditiile in care ati administrat correct contraceptivele nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini. Pentru a fi sigura va recomandam efectuarea unui test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
in conditiile in care ati administrat correct contraceptivele nu ar trebui sa existe posibilitatea unei sarcini. Pentru a fi sigura va recomandam efectuarea unui test de sarcina
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 2mi-e teama de sarcina
- 8O fi sarcina sau nu?
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 3sunt sau nu insarcinata
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 3Sarcina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 3Motive de ingrijorare?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 0sunt însărcinată?
- 0Pot fi insarcinata?
- 0secretie roz
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: