Posibila sarcină?
Buna seara.
Luna trecuta am avut o menstruatie de pe 23-26 normala. Pe 27 am avut un contact sexual cu prietenul meu, de obicei o facem protejat, atunci am facut neprotejat putin apoi cu prezervativ. Bun, mie nu mi vine menstruatia regulat, dupa caldendar luna aceasta trebuia sa mi vina pe 25. Nu mi a venit, in schimb de pe 20 am tot avut scurgeri lichid alb. Nu am avut pofte, greata etc. Pe pe 28 am facut un test de sarcina, negativ. Abia pe 29 adica ieri mi a venit stopul, am usoare dureri, doar ca nu asa mult si e maro cu putin rosu. Abia luni am prog la ginecolog. Si stau ca pe ace, sunt super stresata nu as vrea sa fie vorba de o sarcina! Ce ar putea fii??
Luna trecuta am avut o menstruatie de pe 23-26 normala. Pe 27 am avut un contact sexual cu prietenul meu, de obicei o facem protejat, atunci am facut neprotejat putin apoi cu prezervativ. Bun, mie nu mi vine menstruatia regulat, dupa caldendar luna aceasta trebuia sa mi vina pe 25. Nu mi a venit, in schimb de pe 20 am tot avut scurgeri lichid alb. Nu am avut pofte, greata etc. Pe pe 28 am facut un test de sarcina, negativ. Abia pe 29 adica ieri mi a venit stopul, am usoare dureri, doar ca nu asa mult si e maro cu putin rosu. Abia luni am prog la ginecolog. Si stau ca pe ace, sunt super stresata nu as vrea sa fie vorba de o sarcina! Ce ar putea fii??
1 comentarii
Buna seara,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; un test de sarcina din sange va poate ajuta sa aflati daca este o sarcina sau o intarziere a menstruatiei.
Seara frumoasa,
Echipa Medicala Marie Stopes Romania
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; un test de sarcina din sange va poate ajuta sa aflati daca este o sarcina sau o intarziere a menstruatiei.
Seara frumoasa,
Echipa Medicala Marie Stopes Romania
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu mi a venit ciclul din 23 februarie!!! ajutor
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 2Intarzierea ciclului
- 4Sunt insarcinata?
- 6Sarcina sau raceala?
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 1Posibil gravida?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 0Sarcina imaginara?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 5Menstruatie intarziata
- 2Sex neprotejat
- 1Este insarcinata?!!
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Anticoncepționale și duphaston
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: