Potentiala sarcina
Buna ziua!
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 15sarcina sau nu?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 2Despre mestruatie
- 17nu imi vine menstruatia!
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Menstruatie intarziata.
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: