Potentiala sarcina
Buna ziua!
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 60Intarzierea menstruatiei
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 13sarcina sau raceala?
- 6menstruatie intarziata, test de sarcina - negativ
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 2Posibila sarcina?
- 1Insarcinata?
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Sunt gravida?
- 0Posibila sarcină?
- 0Întârzierea menstruației
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Menstruație întârziată, testul negativ
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: