Potentiala sarcina

Buna ziua!
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
In urma cu doua luni prietenul meu a ejaculat pe burta mea, fara sa ma fi penetrat inainte si nici dupa. Ne-am sters si apoi si-a trecut o data mana in zona mea intima, dar nu a introdus niciun deget. S-a intamplat la prima zi dupa terminarea menstruatiei(ziua a 7-a de la inceputul menstruatiei ar veni). Mentionez ca eu am un ciclu neregulat, iar luna trecuta mi-a venit cu intarziere 6 zile(nu stiu daca e intarziat sau e din cauza ca e neregulat). Nu am avut simptome si de aceea nu am facut un test de sarcina. Acum a trecut o saptamana de cand ar fi trebuit sa imi vina menstruatia si nu a venit. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 4In dec. nu mi-a venit menstruatia
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 6Pot pastra sarcina?
- 1Intarziere menstruatie
- 6Sarcina sau raceala?
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 4sarcina sau nu?
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 0sunt îngrijorată din cauza ca nu mi-a venit menstruatia
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Sarcina?
- 0Ajutor - am aproape o saptamana de când întârzie și am sânii foarte sensibili
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: