am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
Buna ziua!Am o problema, am 26 de zile de intarziere a CM, am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit pozitive, dar a 2 a liniuta putin stearsa.Ieri am avut o scurgere maronie si am dureri minore de mijloc.Nu stiu ce sa cred.Multumesc
5 comentarii
as dori si eu o parere deoarece nu stiu ce sa fac, pt k e si intarzierea mare
multumesc
multumesc
sigur esti insarcinata, trebuie sa mergi la ginecolog sa iti confirme si sa vezi daca totul e in regula;mai ales daca ai scurgerea aceea maronie. cat de repede la ginecolog;
Ar trebui sa crezi ca esti insarcinata!!!!Felicitari!Durerile de mijloc si mai ales scurgerea maronie( se spune in termeni populari ca "te-a insemnat"), nu mai spun de intarziere atat de mare, sugereaza clar ca esti insarcinata.
Multumesc mult de raspunsuri si ma bucur enorm m-am chinuit 1 an si ceva sa raman, dar eram ingrijorata de durerile de mijloc
Multumesc inca o data pentru mesajele voastre.imi cer scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar nu ma simt grozav de bine.Ati avut dreptate, am o sarcina de 6 saptamani, dar cu parere de rau cu amenintare de avort.Trebuie sa stau la pat, dar pentru bebele meu fac orice.Sper sa stea acolo cumintel.Mai e si o mica problema care sper sa nu devina mai mare, si sa trec cu bine peste toate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 3pot fi insarcinata?
- 7prea mult stres ajutor
- 6sunt insarcinata?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Sarcina sau altceva?
- 3Posibila sarcina?
- 1Întârzierea menstruației
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: