Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
Buna ziua ! Am o menstruație cat de cat regulata ! Ultima menstruație s a finalizat pe data de 5.06.2020! Atat inainte cat si dupa am avut contacte sexuale cu ejaculare in interior. Pe 23/06 am observat o scurgere rozalie intensificandu-si culoarea in zilele de 24/25 dar doar cateva picături si doar in timpul zilei de o intensitate foarte scăzută ! Nu m am mai intalnit cu chestia asta niciodata, cm-ul fiind normal si intens ! Dupa calculele mele cm din aceasta luna trebuia sa imi vina pe 29 insa sunt deja 4 zile! Menționez ca dupa aceasta scurgere am avut din nou contact sexual neprotejat ! Am facut test de sarcina atat înaintea întârzierii cat si dupa la o zi respectiv 3 zile de intarziere si toate au iesit negative ! Am senzație de crampe abdominale dar foarte slab intensificate ! Oare nu sunt testele ok desi sunt realizate corect ? S a mai confruntat cineva cu astfel de situatii ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 3intarzierea celei de-a doua menstre dupa postinor
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 0imi intarzie menstruatia
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 4Intarziere menstruatie
- 2Intarzierea menstruatiei si scurgeri albicioase.
- 0Menstruatie întârziată!
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 0Simptome de sarcina
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 1Potentiala sarcina
- 0Menstruație întârziată
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
- 0Sperietura de sarcina
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: