Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?

Buna ziua!Numele meu este Amalia si am nevoie de un raspuns! In data de 13 aprilie am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu si a lasat in mine.A doua zi, adica la vreo 13 ore de la acel act sexual am luat Postinor.In data de 14 aprilie mi-a venit ciclul normal.Aseara, adica 1 mai am avut din nou un contact sexual si nici acum nu ne-am protejat si a ejaculat tot in mine.Am luat din nou Postinor si la fix o saptamana mi-a venit ciclul si cand simteam k e pe gata menstra, mi-a venit din nou.Ma ingrijoreaza faptul ca ma dor si sanii.E posibil sa fiu insarcinata? Va multumesc!
6 comentarii

Fa-ti test de sarcina si control ginecologic!
NU mai lua postinor! Iti nenorocesti sistemul hormonal, endocrin si poti avea mari neplaceri date de dereglarea menstruatiei! Chiar e greu sa folositi prezervativ sau alte metode contraceptionale? Nu ti-o spun cu rautate, ci cu ingrijorare, n-ai vrea sa stii cate femei scriu aici despre efectele negative ale postinorului!
Sanatate!
NU mai lua postinor! Iti nenorocesti sistemul hormonal, endocrin si poti avea mari neplaceri date de dereglarea menstruatiei! Chiar e greu sa folositi prezervativ sau alte metode contraceptionale? Nu ti-o spun cu rautate, ci cu ingrijorare, n-ai vrea sa stii cate femei scriu aici despre efectele negative ale postinorului!
Sanatate!

V-as ruga din suflet sa imi dati si mie un raspuns...va multumesc!

E foarte putin probabil sa fi ramas insarcinata, dar nimeni de pe forum, niciun medic, de la distanta, nu iti poate garanta asta. Stiu ca vrei sa te linistesti dar numai un test de sarcina si un control ginecologic te vor lamuri de tot. Chiar daca ti-a venit ciclul si folosesti metoda calendarului cumva, avand in vedere ca ca esti data peste cap de postinor, protejeaza-te de acum in colo. Si daca nu se termina menstruatia, inteleg ca a aparut iar cand trebuia sa se termine, cu atat mai mult trebuie sa consulti un medic, sangerarea atatea zile iti poate face probleme.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 4poti ramane gravida?
- 0e posibila o sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 4sunt insarcinata?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 2Sunt gravida?
- 3posibila sarcina?
- 4Insarcinata?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 2Posibila sarcina?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 1Spermă introdusă în vagin
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: