Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
Daca am schizofrenie pot să susțin examenul de bacalaureat?Am terminat in 2017 13 clase.
In 2024 vreau să îl dau, sa mă pregătes suficient.Sunt pe profilul filologie, nu dau la matematica ci la Romana, Istorie și Geografie.De citit și memorat stau bine doar cu atenția e mai greu din cauza bolii dar cred. ca mă descurc la învățat, nu e o prpblema, in trecut am fost premiant și am învățat bine.
In 2024 vreau să îl dau, sa mă pregătes suficient.Sunt pe profilul filologie, nu dau la matematica ci la Romana, Istorie și Geografie.De citit și memorat stau bine doar cu atenția e mai greu din cauza bolii dar cred. ca mă descurc la învățat, nu e o prpblema, in trecut am fost premiant și am învățat bine.
3 comentarii
De ce nu incerci sa inveti o lectie si sa vezi daca mai poti?
Bolile nu iti rapesc dreptul la educatie. Bacalaureatul il poti da. Problema e daca te mai poti concentra sa inveti pentru ca bacul presupune un volum foarte mare de studiat.
eu zic sa nu dai bacul pana nu te stabilizezi cu anxietatea cel putin. din cauza faptului ca te stresezi usor, chiar daca inveti bine, nu o sa iei nota pe care o meriti. trebuie sa te stabilizezi emotional. ca sa te stabilizezi emotional, ti-am raspuns la topicul cu sportul cum sta treaba, plus multe alte posturi in care am vorbit de sport. fa sport in mod regulat, cum ar fi mersul pe jos, bicicleta, sarituri cu coarda... cauta pe net pe youtube moduri de a face cardio in casa. sunt o gramada care te invata ce fel de exercitii cardio poti face in casa. fa cautrae de gen "cardio exercise at home" pe youtube si primesti rezultate pe tema asta de care zic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Schizofrenie simpla?
- 7schizofrenia si obsesia
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 194tulburarea schizo-afectiva este o forma de schizofrenie?
- 1schizofrenia ereditara
- 0Schizofrenie
- 3incadrare handicap schizofrenie scor gafs 24
- 36Debut de schizofrenie?
- 19Schizofrenie ce pot sa lucrez
- 10diagnosticare schizofrenie
- 20Schizofrenie..povestea mea
- 2Ce sa inteleg din asta: "dispensare psihiatrica"?
- 11Caut prietenii...sufar de schizo afectiva
- 8Schizofrenie
- 8Antipsihotic schizofrenie
- 9Recomandare medic psihiatru bun cu experiență în tratarea schizofreniei cronice
- 7Care e cauza schizofreniei și de ce nimeni nu a descoperito până acum?
- 20Vitamine și suplimente dovedite clinic ca ajuta în schizofrenie
- 2Pensie schizofrenie reziduala
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: