pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
intr-un moment intim cu prietenul meu, el a ejaculat la mine pe burta, posibil sa se scurs o cantitate de sperma in vagin, si m-am sters cu sevetele umede, , dar sunt virgina...exista riscul de a ramine insarcinata?
4 comentarii
Nu, nu este posibil sa ramaneti insarcinata (natural) altfel decat prin contact sexual, adica atingerea genitaliilor.
Relatari de tip "ramasa insarcinata de la capacul de la WC" fac parte din folclorul urban.
Relatari de tip "ramasa insarcinata de la capacul de la WC" fac parte din folclorul urban.
Prietenul meu şi-a atins penisul care avea acel lichid...apoi s-a jucat cu intrarea in vagin, tot cu mâna...Menţionez ca sunt virgina...este posibila o sarcina? Cred ca degetul lui a intrat abia un centimetru...imi puteţi raspunde..va rog!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 4insarcinata sau ranita?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 4sunt insarcinata?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 3sarcina sau premenopauza
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: