Pramistar
Pramistar 1 pe zi are vreun efect ptr concentrare?
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
Mi-a dat neurologul în februarie când am fost la control însă numai una.
Sau ar trebui 2 că să își facă un efect sesizabil?După 6 luni nu simt niciun efect de la 1 și mă gândeam să cumpăr eu sa suplim mentez cu inca una căci pe prospect scrie 2 pe zi.
Am schizo și TOC și probleme de concentrare destul de serioase și fac tratament cu injecția cu Rispolept și Prozac.
Nu știu ce să fac sa iau în continuare una sau sa iau doua sau sa întrerup și să iau suplimentul ptr creier Neuro Optimizer de care mi-e puțin frica sa îl iau din cauza că nu știu cum va reacționa cu actualul tratament deși undă verde de la doctori.
Pe voi va ajute Pramistar?1 sau 2?Sau nu prea iau face efectul la nimeni ptr concentrare?
Mulțumesc anticipat!
1 comentarii
Da este bun Pramistarul maxim 2 tb /zi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 5distonie cu sindrom de panica, cer ajutor
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 6Probleme cu starea psihologica
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 0Lecitina
- 4Hipotiroidie - disfunctii neurologice
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 4Pierderi de memorie
- 5Deficit de atenție, lipsă de concentrare și de memorare
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 3Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 4Nu mă pot concentra
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: