prea mult sex, oare?
am o relatie cu prietenul meu de 2 ani, insa este una la distanta. Ne intalnim acasa cam la 2 sapt..s-a intamplat s a ne vdm si la luna...si am avut contact sexual in vreo 5 zile consecutive.(in vacanta).ba chiar intens in 2 zile..a fost super ce sa zic..insa acum ca am intrerupt..(fiecare la facultate ) simt dureri in zona abdominala..credeti ca ar putea fi din cauza ca a fost prea mult sex dintr-odata ?
3 comentarii
poate ai vreo infecţie. prezervativ ai folosit?
pai la inceput (2 zile)nu am folosit metoda coit intrerupt ptr ca a fost imediat dupa menstruatie si apoi prezervativ. am si o scurgere alburie insa nu m-am gandit la infectie( nu miroase si sunt si in perioada ovulatiei)..ma gandeam si la o raceala ptr ca zilele trecute mi-a fost cam frig fiind insuficient imbracata, dk in 2 zile nu ma lasa durerea o sa trec pe la gineco...ms Dr.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 32 virgini.
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 5In timpul sexului... o doare, o ustura si incepe sa planga...
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 3e momentul sa-mi incep viata sexuala?
- 7oare sunt gravida?
- 1sex la 16 ani?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 6Picatura placerii-un pericol?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 12Avort... insarcinata?
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti relatia la distanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: