prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
prietena mea are 17 ani..si nu i'a venit pe ciclul de doua saptamani.pe 22 august am facut'o ultima oara..si pe 24 trebuia sa ii vina.a luat un test de sarcina si a iesit negativ, dar deja suntem in a doua saptamana de cand nu i'a venit si nu stim ce sa facem.e minora si nu stiu daca ar suporta o interventie chirurgicala deoarece are probleme cu cardiace si respiratorii nu foarte grave dar le are..la a cata saptamana se poate vedea la ginecolog daca este sau nu gravida.eu unul nu am incredere in testele de sarcina.ea nu are simptome de sarcina, dar a avut perioada 24 - 30 august cam asa, dar i'au trecut.noi am crezut ca va veni ciclul dar nu a fost asa.chiar nu stiu ce sa fac, ajutati'ma va rog.tine la ea foarte mult si nu as vrea sa i se intample ceva
3 comentarii
Mai cumparati un test de sarcina si sa-l faca corect, din prima urina de dimineata, recoltata din mijlocul jetului.
a mai luat unul si l'a facut dimineata la prima urinare, si tot negativ a iesit..dar eu tot nu sunt sigur.ea nu are semne cum ca ar fi..dar eu tot nu cred.sper sa ii vina cat mai curand.e un stres foarte mare..
Tu cati ani ai?Fiind minora, ar fi trebuit sa o protejezi folosind prezervativul!!Daca pateste ceva, trebuie sa iti asumi responsabilitatea oricum!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 0Intarziere ciclu
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 1Intarzierea menstruatiei.
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 10oare sunt gravida
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 1Întârzierea menstruației
- 1Injectii cu triamcinolon
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: