intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog

Buna..am 18 ani şi de 3 luni nu mi.a mai venit menstruaţia. Sunt virgina, o persoana pudica şi nu îmi place ideea de a merge la ginecolog.ce pot sa fac?
3 comentarii

Poti merge la o doamna ginecolog, o informezi despre faptul ca esti virgina si va sti sa nu iti faca o examinare clasica. Iti va putea face o ecografie ovariana (cu vezica plina) si iti va pune intrebari care vor ajuta la orientarea spre un diagnostic.
Poate fi necesar sa consulti si alti medici, cum ar fi de specialitatea endocrinologie.
Trebuie stiut si ca anumite medicamente, stresul intens sau activitatea fizica intensa, dietele alimentare stricte cu scadere in greutate pot fi si acestea cauze posibile.
Poate fi necesar sa consulti si alti medici, cum ar fi de specialitatea endocrinologie.
Trebuie stiut si ca anumite medicamente, stresul intens sau activitatea fizica intensa, dietele alimentare stricte cu scadere in greutate pot fi si acestea cauze posibile.

Buna, am si eu o problema.Luna trecuta am avut ciclu menstrual 2 zile.de jbicei eu am trei zile, insa acum luna aceasta sa intirziat cu 7 zile, am dureri de sini, dureri abdominale dese, greturi si ameteli.puteti sa-mi spuneti ce poate fi?

Am facut si un test si a aratat negativ(adica o liniuta)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 3sunt foarte ingrjorata.menstruatia intarzie
- 6postinor 2 si efectele sale
- 7pot fi insarcinata?
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 4Sarcina?
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Intarziere ciclu
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 6Întârzierea menstruației
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: