intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
Buna..am 18 ani şi de 3 luni nu mi.a mai venit menstruaţia. Sunt virgina, o persoana pudica şi nu îmi place ideea de a merge la ginecolog.ce pot sa fac?
3 comentarii
Poti merge la o doamna ginecolog, o informezi despre faptul ca esti virgina si va sti sa nu iti faca o examinare clasica. Iti va putea face o ecografie ovariana (cu vezica plina) si iti va pune intrebari care vor ajuta la orientarea spre un diagnostic.
Poate fi necesar sa consulti si alti medici, cum ar fi de specialitatea endocrinologie.
Trebuie stiut si ca anumite medicamente, stresul intens sau activitatea fizica intensa, dietele alimentare stricte cu scadere in greutate pot fi si acestea cauze posibile.
Poate fi necesar sa consulti si alti medici, cum ar fi de specialitatea endocrinologie.
Trebuie stiut si ca anumite medicamente, stresul intens sau activitatea fizica intensa, dietele alimentare stricte cu scadere in greutate pot fi si acestea cauze posibile.
Buna, am si eu o problema.Luna trecuta am avut ciclu menstrual 2 zile.de jbicei eu am trei zile, insa acum luna aceasta sa intirziat cu 7 zile, am dureri de sini, dureri abdominale dese, greturi si ameteli.puteti sa-mi spuneti ce poate fi?
Am facut si un test si a aratat negativ(adica o liniuta)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 5amenoree, menstruatia intarziata - ce tratament sa iau?
- 3Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale timp de 1 an?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 0Oare sunt însărcinată???
- 0Posibila sarcina
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 3Menstruatie intarziata
- 0Menstruatie întârziată
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 1Intirziere menstruatie...
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: