Problema erectie

Buna ziua,
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
2 comentarii

matei*, ne furnizezi foarte vag niste informatii, care cert ca sunt probleme cu care te confrunti. Daca ai dori sa afli si opinii cred ca ar fi mai bine sa incepi cu fiecare "problema" pe rand.
Psiholog Liviu Stefan
Psiholog Liviu Stefan

exercitiile Kegel sunt folositoare insa doar daca le asociezi cu un tratament mai semnficativ al cauzelor ce stau la baza problemelor tale Matei. In plus, rezultate semnficative nu apar de obicei dupa doar 3 saptamani. Ai incercat sa vorbesti si cu un psihoterapeut?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 3Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!
- 7relatii intime destul de rare, cu partenere diverse + ejaculare intarziata
- 4Virgin si erectie slaba
- 4de ce adoarme penisul? :((
- 8erectie si ejaculare
- 14Anxietate sexuala
- 14Penis mic si fara erectie(help)
- 6ce imi puteti recomanda pentru a avea o erectie mai buna?
- 0Nu pot sa imi mentin erectia
- 2Nu mi scoala cum trebuie
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 11Glandul penian
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 5Probleme cu Erectia
- 4Problema erectie...
- 2Problema act sexual
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: