Problema erectie
Buna ziua,
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
2 comentarii
matei*, ne furnizezi foarte vag niste informatii, care cert ca sunt probleme cu care te confrunti. Daca ai dori sa afli si opinii cred ca ar fi mai bine sa incepi cu fiecare "problema" pe rand.
Psiholog Liviu Stefan
Psiholog Liviu Stefan
exercitiile Kegel sunt folositoare insa doar daca le asociezi cu un tratament mai semnficativ al cauzelor ce stau la baza problemelor tale Matei. In plus, rezultate semnficative nu apar de obicei dupa doar 3 saptamani. Ai incercat sa vorbesti si cu un psihoterapeut?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme erectile
- 10erectie slaba
- 5de cativa ani nu mai am erectii spontane, nici matinale = impotenta?
- 3Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!
- 4probleme cu erectia
- 6tulburari erectie
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 5probleme: erectia de scurta durata
- 0Erectie dureroasa
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 4Impotenta?
- 0probleme cu erectia
- 0Nu pot sa imi mentin erectia
- 4Probleme de erectie si ejaculare
- 0Probleme cu erectia
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 9probleme de erectie
- 2Nu am erecție
- 3Erecție slaba si deloc dimineata
- 1Soft glans syndrome
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: