Problema erectie
Buna ziua,
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
De un an am probleme cu erectia, adica nu am erectie 100 % decat foarte rar. Ajunge undeva la 80% si nu se mentine mult. Tin sa mentionez ca sufar si de ejaculare precoce. Am vazut pe internet ca m-ar ajuta exercitiile Kengel. Le fac de 3 saptamani insa pana acum nu simt vreun rezultat. A mai facut cineva si a dat roade?
2 comentarii
matei*, ne furnizezi foarte vag niste informatii, care cert ca sunt probleme cu care te confrunti. Daca ai dori sa afli si opinii cred ca ar fi mai bine sa incepi cu fiecare "problema" pe rand.
Psiholog Liviu Stefan
Psiholog Liviu Stefan
exercitiile Kegel sunt folositoare insa doar daca le asociezi cu un tratament mai semnficativ al cauzelor ce stau la baza problemelor tale Matei. In plus, rezultate semnficative nu apar de obicei dupa doar 3 saptamani. Ai incercat sa vorbesti si cu un psihoterapeut?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5lipsa erectiei, libidou scazut
- 7si eu probleme cu erectia
- 4a inceput sa-mi apara probleme cand vine vb de erectie...
- 3ejaculare precoce si erectie
- 9Moare la intrare :(( pana in intrare
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 11Problema mentinere erectie in timpul actului...
- 3Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara
- 4probleme de erectie
- 3penis in erectie indreptat spre jos
- 2Urinarea este imposibila in timpul erectiei?
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 0probleme de erectie
- 3va rog sa ma ajutati cu orice sfat
- 10probleme cu potenta
- 3Problema erectie.
- 2decalotarea in stare erecta
- 2Problema erectie
- 6Se scoala greu
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: