probleme erectile
Buna ziua,
Am si eu o probleme la care nu ii pot gasi cauzle (virsta 21 ani). De aproximativ o luna jumatate nu mai pot avea o erectie normala in sensul ca daca o am se pierde repede. Poate ca este si o cauza psihologica, dar poate este si una fizica. Pe deasupra nu mai am nici chef de sex, adica mi-a scazut libidoul, nu mai am nici o satisfactie in asta. Inainte puteam avea o eractie normala, care "tinea", dar acum nu o pot mentine si nu inteleg motivul. O alta problema este ca apare nevoia de a urina des. Inainte dupa ejaculare simteam nevoia de urinare acum apare si inaintea inceperii actului sexual. Ce analiza ar trebui sa fac, sau ce ar trebui sa fac ? Imi puteti da citeva sfaturi. ce medicamente recomandati? Va multumesc.
Am si eu o probleme la care nu ii pot gasi cauzle (virsta 21 ani). De aproximativ o luna jumatate nu mai pot avea o erectie normala in sensul ca daca o am se pierde repede. Poate ca este si o cauza psihologica, dar poate este si una fizica. Pe deasupra nu mai am nici chef de sex, adica mi-a scazut libidoul, nu mai am nici o satisfactie in asta. Inainte puteam avea o eractie normala, care "tinea", dar acum nu o pot mentine si nu inteleg motivul. O alta problema este ca apare nevoia de a urina des. Inainte dupa ejaculare simteam nevoia de urinare acum apare si inaintea inceperii actului sexual. Ce analiza ar trebui sa fac, sau ce ar trebui sa fac ? Imi puteti da citeva sfaturi. ce medicamente recomandati? Va multumesc.
1 comentarii
Un bun inceput este o vizita la un medic urolog-sexolog. El te va indruma si cu privire la analize si la un eventual tratament
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme de erectie
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 3ejaculare precoce si erectie
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 5de o saptamana dupa un act sexual mi-a disparut erectia
- 42Disfunctii sexuale
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 8nu am erectie cand vreau sa o fac cu prietena mea
- 5O problema 'majora' legata de 'scularea penisului'
- 6ce imi puteti recomanda pentru a avea o erectie mai buna?
- 1mă termin repede ce pot face?
- 0Nu pot sa imi mentin erectia
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 2decalotarea in stare erecta
- 2Problema erectie
- 9probleme de erectie
- 4Problema erectie...
- 2De ce nu se mai scoala ?
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
- 4Probleme la erecție in timpul actului sexual ajutati-ne!!!
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: