Problema labii mici
Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 2probleme in zona genitala
- 2mancarimi, usturimi in zona genitala
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 3am o mancarime in zona inghinala... ce boala e?
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 4Mancarimi genitale, leziuni genitale... herpes?
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 4scurgere vaginala galbena
- 0Usturime mancarime...stres
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 0Vaginita?
- 0Infectie sau paranoia?
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 1Miros neplacut, mancarime
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala