Problema labii mici
Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 1mancarimi vaginale
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3de cateva zile am niste mancarimi si niste usturimi in zona genitala
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 5buba rosie pe scrot
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 0Probleme la penis
- 1usturimi si mancarimi vaginale
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 1Mancarime in zona genitala si secretie diferita
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 1Mâncărime zona genitală
- 1probleme jos
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala