Problema labii mici
Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 2Sunt nelamurita!
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 4Mancarimi in zona inghinala
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 4Ajutati-ma va rog!
- 5Pruit genital si anal
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 1Salut am si eu o problema
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 1Vaginita in sarcina
- 1Bubițe pe labiile mici
- 0usturimi
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 13Mancarime uretra si disconfort testicular
- 2Mâncărimi capul penisului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala