Problema labii mici
Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 4Mancarime la anus si vagin
- 14Pete albe si mancarime
- 12mancarimi vaginale
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 8Mancarimi vaginale
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 1Mancarimi vaginale
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 0Problema testicule
- 0Iritatie penis
- 0Vaginita?
- 1Mancarime în zona genitala
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 2Boli ale vaginului
- 1Mancarime in zona inghinala
- 1Bubita rosie pe penis
- 1Mâncărimi zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala