Problema labii mici

Sunt foarte speriata!
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
In cateva zile trebuie sa-mi vina menstruatia, dar am observat ca am niste mancarimi usoare in zona labiilor mici. Fix la intrarea in vagin si pe pielea de jos a vaginului spre anus, am observat ca am niste bubite una langa alta si destul de multe care sunt de aceeasi culoare ca labiile si nu sunt nici prea vizibile, dar se simt la atingere. Ma mai sperie faptul ca prietenul meu are niste bube la fel, micute una langa alta pe partea dintre capul si pielea penisului. Ce inseamna asta? Niciunul dintre noi nu am fost la doctor si as prefera sa stiu de la voi mai intai ce am. Eu si prietenul meu n-am mai avut vreun contact sexual de vreo 2 luni sau chiar 3.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5luna de miere cu... probleme
- 16mancarimi in zona genitala
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 3crema vaginala
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 6sensibilitate crescuta in zona genitala
- 4Mancarime in zona genitala
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 1Dureri genitale
- 0besicute si usturime la penetrare
- 2infectie vaginala
- 0Vaginita?