Problema persistenta

Buna seara, ma numesc Alex, am 21 de ani, 1.85m si aproximativ 110*kg, sunt dolofan intr-adevar, amo peoblema persistenta de ceva vreme, o sa incep cu inceputul mai exact o problema de sufocare, de aprox 2 ani de zile simt ca nu am aer si trebuie sa trag aer puternic, uneori ma linisteste alteori simt ca nu ajunge in plamani si mai trag odata pana il simt in plamani, bun m-am impacat cu ideea asta, acum 3 luni si putin, mai exact dupa Craciun, am avut o raceala puternica si tusam intr-una, combinat cu respariatul meu am simtit ca o trosnitura la inima si am inceput sa am senzatii de ameteala de la cap, pur si simplu simteam ca ametesc cand trageam aer simteam ca nu mi se duce aer si la cap, nu stiu exact cum sa explic, palpitatii si frisoane oarecum, si in plus de asta nu puteam sa dorm pe inima, simteam cum mi se pune un junghi care imi "spune : intoarcete", iar odata la o saptamana maxim doua se repeta acste simptome, seara deobicei pot dormii linistit, cei drept nu ca inainte cand nu simteam nimic dar tot e mai ok fata e momentele cand am palpitatii si ameteala.Cand eram mai mic am facut analize la ibima si tot si din cate tin minte aveam un bloc de ramura dreapta, acum 6 luni am facut iar un set de analize complete unde mi-a iesit o gastrita si o steatoza hepatica dar la inima nimic in urma analizelor complete si a ekg-ului, sa fie chestia asta pe sistem nervos ? Mama imi spune ca sunt ipohondru, chiar nu stii ce sa fac.
Am uitat sa mentionez : mai rar amorteli ale bratului stang dar nu foarte tari mai exact junghiuri mici, plus ca simt o derere in zona inimi, de ex cand ma intind simt acolo ca o jena si imi simt inima foarte foarte slaba, nu stiu daca este exact termenul potrovit dar nu stiu cum sa exprim in cuvinte...
Am uitat sa mentionez : mai rar amorteli ale bratului stang dar nu foarte tari mai exact junghiuri mici, plus ca simt o derere in zona inimi, de ex cand ma intind simt acolo ca o jena si imi simt inima foarte foarte slaba, nu stiu daca este exact termenul potrovit dar nu stiu cum sa exprim in cuvinte...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 1obez gr 2
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 4crize de respiratie
- 4secretii nazale copil special seara
- 3obezitate sau hipercorticism?
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 1nu pot sa respir bine!
- 3Dificultate respiratie atat pe nas cat si pe gura
- 1Dificultati de respiratie dupa traumatismul spatelui
- 1Respiratie greoaie/junghi in piept
- 1Durere/jungi in partea dreapta a toracelui
- 1Respiratie cu nod in gat
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 4Crize de respirație!
- 2Dificultate in Respiratie
- 1M-a durut gatul acum s-a ajuns si la asta... tusesc si mi se pare ca e greu sa respir
- 0Respirație foarte grea!
Mai multe informații despre: Obezitatea Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: