problema urgenta

01-10-2010
extravaganza
Nu este medic/terapeut
extravaganza
de doua zile am ameteli dar nu stiu din ce cauza pur si simplu ma ia odata si parca se invarte tot cu mine as vrea sa imi raspundeti din ce cauza le-as putea avea? in rest nu am nimic
3 comentarii
0
01-10-2010, ora 18:17
udrea alina
Nu este medic/terapeut
udrea alina
si eu leam de o luna, iau betaserc, am zile bune si zile rele. sindromul vertiginos e foarte greu de tratat si foarte indelungat.
0
02-10-2010, ora 00:20
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
De la vertijul pozitional benign pana la sindrom Meniere, afectiuni oftalmologice si ORL(otice), HTA(care trebuie ff bine exclusa sau tratata daca se gaseste) si pana la tumori cerebrale-toate trebuie incluse in planul de investigatii.
Betaserc este corect, dar el nu exclude planul de investigatii schitat mai sus. El trebuie condus de un neurolog sau internist.
0
02-10-2010, ora 14:58
udrea alina
Nu este medic/terapeut
udrea alina
Domnule doctor eu sunt o fire panicoasa si de aproximativ o luna jumatate am aceste ameteli, am facut rmn
la carea iesit o sinuzita sfeno enoidala pe partea dreapta.Dupa o laringita mi s/a umflat un ganglion si a trebuit sa fac analiza pentru toxoplasmoza.Valorile analizei au fost Ig G 123 si Ig M negativ. Orl istul spune sa iau tratament, domnul de la infectioase/ contagioase spune ca nu, iar eu nu stiu ce sa fac, m/am dat peste cap pentru ca am si un colon iritabil. VA ROG FOARTE FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT. Am 31 de ani si 2 copii si de deja sunt intr/o panica de nedscris. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Adaugă un comentariu / răspuns