probleme crestere
Buna ziua. Am 18 ani si am o mare problema. Penisul meu nu am mai crescut de cand sunt mic. Are 10-11cm cand e in erectie si 4-5 cm cand nu e in erectie. Ce pot sa fac sa am si eu un penis normal? Este prea tarziu? Va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat
4 comentarii
ai primit vreu rasp.si eu sunt in aceeasi situatie si am 20 de ani...
Buna ziua. Am 20 ani si am o mare problema. Penisul meu nu am mai crescut de cand sunt mic. Are 10-11cm cand e in erectie si 4-5 cm cand nu e in erectie. Ce pot sa fac sa am si eu un penis normal? Este prea tarziu? Va rog ajutati-ma. Multumesc anticipat
Ducetiva la un urolog, dar daca aveti aceeasi problema ca mine adica Sindromul Klinefelter ar trebui sa consultati un endocrinolog si asta cat mai curand, daca aveti Sindromu puteti face printrun tratament si o sa ajunga cam la 10 cm in stare normala dar nu mai mult.
Daca nu aveti aceasta problema consultati un Urolog dar mai mult de sa va spuna sa faceti o operatie nu are ce sa faca.
Daca nu aveti aceasta problema consultati un Urolog dar mai mult de sa va spuna sa faceti o operatie nu are ce sa faca.
Livyu17 ce fel de tratament pentru a ajunge la 10?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ma doare cand ating penisul
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 69Marimea penisului
- 179alunite albe pe interiorul pielii al penisului
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 11Textura ciudata la penis
- 17Am o scurgere alba din penis
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 4complex in legatura cu penisul meu
- 1secretie alba pe penis
- 0Problema penis
- 6Secretie alba vascoasa pe penis
- 2iritatie
- 5Problema penis: secreteie galbena
- 3Miros neplacut-penis (fara alte simptome)
- 1Preputul.
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
Mai multe informații despre: Penisul penisul mic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: