probleme cu tensiunea?

17-02-2011
roza22
Nu este medic/terapeut
roza22
buna ziua, revin din nou pe forumul dvs. cu o noua intrebare sper pertinenta. Sunt in tratament cu betablocante (Lokren) de aprox.5 ani, am 32 ani, problema mea inainte de betablocant era o stare de semiinconstienta ( senzatia ca ma duceam in pamant, daca se nimerea sa vorbeasca cineva cu mine in momentul acela il auzeam ca din canal), aceeasi stare o am si acum in momentul in care sa zicem nu iau 1 zi sau 2 acel medicament, plus ca pe langa aceste simptome aveam o tensiune maricica sa zic, 13 cu 8, 15 cu 8 si pulsul f.mare 100. Problema pe care vreau sa o ridic aici este ca de ceva timp, aprox 3 sapt, cand imi iau tensiunea, am 10 cu 5 sau 6 si pulsul 60-70. Ce sugestie imi dati? Este intra-devar o problema?
2 comentarii
0
17-02-2011, ora 20:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Valoril tensionale pe care le scrii nu intra nici macar in categoria " tensiune maricica ", ele sunt normale.la fel si pulsul in ultimele saptamani. sugestia mea este sa discuti cu medicul de familie despre o reevaluare a tratamentului cu Lokren...
0
18-02-2011, ora 09:43
roza22
Nu este medic/terapeut
roza22
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Voi discuta la prima vizita (care este peste cateva zile) cu medicul de famile despre aceasta problema. O zi buna in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici