probleme cu tensiunea?

buna ziua, revin din nou pe forumul dvs. cu o noua intrebare sper pertinenta. Sunt in tratament cu betablocante (Lokren) de aprox.5 ani, am 32 ani, problema mea inainte de betablocant era o stare de semiinconstienta ( senzatia ca ma duceam in pamant, daca se nimerea sa vorbeasca cineva cu mine in momentul acela il auzeam ca din canal), aceeasi stare o am si acum in momentul in care sa zicem nu iau 1 zi sau 2 acel medicament, plus ca pe langa aceste simptome aveam o tensiune maricica sa zic, 13 cu 8, 15 cu 8 si pulsul f.mare 100. Problema pe care vreau sa o ridic aici este ca de ceva timp, aprox 3 sapt, cand imi iau tensiunea, am 10 cu 5 sau 6 si pulsul 60-70. Ce sugestie imi dati? Este intra-devar o problema?
2 comentarii

Valoril tensionale pe care le scrii nu intra nici macar in categoria " tensiune maricica ", ele sunt normale.la fel si pulsul in ultimele saptamani. sugestia mea este sa discuti cu medicul de familie despre o reevaluare a tratamentului cu Lokren...

Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Voi discuta la prima vizita (care este peste cateva zile) cu medicul de famile despre aceasta problema. O zi buna in continuare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: