probleme la dezvirginare
Buna seara, sambata am incercat sa imi incep viata sexuala prima data am incercat fara prezervativ.. Si aveam senzati de jenare la nivelu glandului cand atingeam de vagin si revenea in faza fleasca sau daca nu aveam nici un fel de jenare la nivelu glandului pur si simplu revenea fleasca...
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
Dupa am incercat cu prezervativ la fel aceasi faza. Doar ca la prezervativ nu ma mai jena cand atingeam de vagin doar ca, nu imi puteam sa imi mentin erectia adica cand dadeam sa penetrez pierdeam erectia.. Doar cand mi se facea oral aveam erectie
Doctora mi-a zis ca am.. Jenarile astea din cauza ca am sensibilitatea prea mare si nu am ce face... Dar nu cred
Vreau sa mentionez ca ma masturbez des..
Ziceti-mi si mie ce sa fac ca sa nu mai pierd erectia si sa nu ma mai jeneze glandu la atingere.,
Sau de la ce poate fi pierdea erectie sau jenarea glandului. multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vorbind despre sex
- 3Primul contact sexual
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 5Jocuri Riscante... poate ramane insarcinata?
- 3Insarcinata sau nu ?..
- 2Probleme erectie
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 1Durere de burta dupa primul contact sexual
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 5Problema sex!
- 0Se poate sa rămână însărcinată ?
- 2Sunt confuza
- 1Problema in timpul actului sexual
- 3Penis sensibil si ejaculare precoce.
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 1Pregătit pentru relații sexuale
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data hipersensibilitate penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: