probleme orl
An urma cu 4 luni am opsevat ca am o durere la urechea dreapta (infundata).am consultat un medic orl care mi-a spus ca am sinosita, si am primit un spray nasonex si solutie auriculara, arat caci timlanul ami este perforat.am terminat tratamentul fara sa simnt nici o schimbare.dupa toate aceste m-au consultat an ca trei medici care mi-au recomandat tot felul de picaturi nazale cum ar fi betabiotal am facut un RMN la un cabinet particular de imagistica, Rezultatul :ASPECT IRM cerebral nativ, fara anomalii decelabile in prezent.dupa care a urmat si o audiograma la care am primit raspuns caci aud bine cu ambele urechi
An prezent simt tot ascelasai siptome de ureche anfundata si un scartait cand ami misc maxilarul, cateodata cu o durere antepatoare.La ultimul medic pe care ma consultat mi sa spus ca am timpanul perforat si nu am primit nici un tratament. Astept cu nerabdare parerea dumnevoastra. MULTUMESC!!
An prezent simt tot ascelasai siptome de ureche anfundata si un scartait cand ami misc maxilarul, cateodata cu o durere antepatoare.La ultimul medic pe care ma consultat mi sa spus ca am timpanul perforat si nu am primit nici un tratament. Astept cu nerabdare parerea dumnevoastra. MULTUMESC!!
1 comentarii
un timpan perforat ( daca perforatiea e mica).. nu afecteaza auzul.
poti auzi perfect cu acea perforatie pe timpan.. pana la momentul cand o sa racesti sau o sa dai apa in ureche, daca urechea incepe sa supureze.. se complica grav lucrurile.. asa ca pazeste urechea de apa.
durerea din ureche.. poate fi legata de articulatiea temporomandibulara( scartaitul acela).. si tine de Maxilo facial sau stomato.., undeva ai pus o plombita mai nalta sau ai lipsuri dentarea si articulatiea calca gresit!!!
poti auzi perfect cu acea perforatie pe timpan.. pana la momentul cand o sa racesti sau o sa dai apa in ureche, daca urechea incepe sa supureze.. se complica grav lucrurile.. asa ca pazeste urechea de apa.
durerea din ureche.. poate fi legata de articulatiea temporomandibulara( scartaitul acela).. si tine de Maxilo facial sau stomato.., undeva ai pus o plombita mai nalta sau ai lipsuri dentarea si articulatiea calca gresit!!!
Alte subiecte recente din această secțiune: