Probleme spate duse pana la alte probleme

03-04-2018
Robert0000
Nu este medic/terapeut
Robert0000
Buna ziua,

Acum trei saptamani am carat ceva si am simtit o durere puternica la coloana. Dupa o saptamana mi-a aparut si o sciatica la nivelul piciorului stang. Am primit o trimitere la RMN. In timp ce am asteptat RMN-ul, intr-o dimineata m-am trezit cu senzatia de vezica plina, dar putand urina foarte putin. Scaun aveam. Acum, am primit RMN-ul. Toate bune, absolut nicio problema la coloana in afara de o scolioza pe care o am de mic. Am fost la 3 medici specialisti spunandu-le ca e posibil sa am sindromul coada de cal, toti trei insa au spus ca problema e urinara si nici vorba sa am asa ceva. Totusi simt anumite furnicaturi pe zona unde e vezica, pe penis, pe testicule din cand in cand, fac foarte putin deoarece muschii se contracta si nu ma lasa sa elimin.

Mentionez ca s-ar putea ca in ziua dinaintea aparitiei problemei urinare sa fi baut foarte putina apa. Si zilele acestea am baut putin de teama sa nu ajung la urgenta. Mentionez ca pot urina putin, am un jet slab si scurt daca ma chinui sa lupt cu contractiile. La scaun e mai greu, nu am mai avut de doua zile, am o constipatie.

Nu stiu cum sa procedez. Ma intereseaza daca simptomele respective, anume intepaturi vezica, penis, testicul, pot fi cauzate de o problema urinara. Sau este problema de la spate oare? Care aparent nu exista conform medicilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.