Prolaps de valva mitrala-rog lamuriri

23-08-2007
teocezi
Nu este medic/terapeut
teocezi
Am 34 de ani, 1.65cm si 55kg. Anul trecut am suferit un atac de panica si de atunci fac psihoterapie. Dintotdeauna am avut palpitatii, ameteli si greutate in respiratie. Am fost de curand la cardiolog (Policlinica Dorobanti-Bucuresti) si mi-a spus ca am prolaps de valva mitrala (dupa ascultarea cu stetoscopul si EKG). Mi s-a prescris egilok de 25mg cate o jumatate de pastila dimineata si seara si Ca+Mg+Zn+Se cate o pastila dimneata si una seara, urmand sa revin la consult dupa ce fac Eco cardiaca si Dopller color. Deoarece momentan sunt casnica as fi vrut sa fac aceste eco gratuit dar momentan medicul e in concediu.
Mentionez ca fumez cam 30 de tigari pe zi si nu beau cafea sau alcool.
As dori sa aflu mai multe despre acest diagnostic si in special care sunt riscurile la care ma expun. De asemenea ma intereseaza unde pot face aceste Eco gratuit in Bucuresti si cat mai urgent.Abia reusisem sa-mi revin dupa atacul de panica si acum am dat de altele.
Va rog din suflet astept un raspuns cat se poate de urgent ca sa ma mai linistesc.
Multumesc anticipat tuturor binevoitorilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici