Psihologul ajuta in general sau nu prea ?
Psihologul ajuta in cazuri de boala ca si schizofrenie sau tulburare obsesiv compulsiva mai accentuata sau nu e prea de folos?Cat costa o sedinta de psihoterapie si cat timp se face?Este utila psihoterapia in afectiuni mai grave precum schizo sau toc accentuat?Iau deja tratament.Nu as vrea sa dau banii si asa putini degeaba.Ajuta psihologul sau mai bine ne bazam pe tratament si atat in cazuri de astea?
1 comentarii
Suna la psihologi din orasul tau si intreaba cat costa sedinta. Preturile difera. Unii cer 100 de lei, altii mai mult.
Pe unii ii ajuta psihologul, pe altii nu. Numai incercand poti sa iti dai seama daca te ajuta sau nu. Pe tine cred ca te-ar ajuta sa dai peste un psiholog bun. Dar sa scapi complet de gandurile intruzive, nu cred ca se poate. Intreaba pe topicul cu toc.
Pe unii ii ajuta psihologul, pe altii nu. Numai incercand poti sa iti dai seama daca te ajuta sau nu. Pe tine cred ca te-ar ajuta sa dai peste un psiholog bun. Dar sa scapi complet de gandurile intruzive, nu cred ca se poate. Intreaba pe topicul cu toc.
Alte subiecte recente din această secțiune: