Pulsatii in locuri neobisnuite

09-06-2011
nicoaramarius1122
Nu este medic/terapeut
nicoaramarius1122
Salutare. Ma numesc Marius Nicoara, am 19 ani si sunt student la asistenta medicala, anul intai. De ceva vreme am observat o ca imi simt pulsatile inimii in regiuni diferite ale corpului. Prima data am sesizat ca imi pot numara pulsul din cauza pulsatiilor ce le resimteam la nivelulul encefalului, acestea erau insotite si de o durere care se intensifica daca depuneam efort. Mai recent am observat ca simt pulsatiile la nivelul dintiilor, pe jumatatea dreapta a mandibulei ( acestea le am, , rezolvat, , cu ketorol in 2 zile). Si acu de cateva zile, pe anumite perioade de timp, se poate observa si cu ochiul liber pulsatiile in zona hipogastrului.. Tin sa precizez ca am momente cand simt durerea de tip injunghietura de cutit in zona hemitoragica dreapta superioara. Am vorbit cu dentistul despre secretiile de culoare tulbure pe care le simt si care le pot expectora de la nivelul epiglotei, fortandu ma sa depun un efort suplimentar pentru a inghiti saliva. Dentistul mi a zis ca as putea avea faringita si ca ea ar putea creea probleme cardiovasculare. Dvs ce parere aveti? Ar trebui sa ma ingrijorez ? Ezit sa ma duc la medicul de familie ca mi tot zice, , esti tanar nu ai nimic, , ( chiar si cand a fost ceva serios ).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici