Puls vizibil in stomac cand stau intins pe burta sau pe spate

14-03-2021
mariusfil
Nu este medic/terapeut
mariusfil
Buna ziua, ma numesc Marius am 26 de ani si prin aceasta postare la care sper sa primesc un raspuns, vreau sa elimin faptul ca as avea ceva fiziologic.
Problema mea este urmatoarea:
Am o anxietate si atacuri de panica care au aparut in urma cu 2 ani am urmat un tratament medicamentos si in acelasi timp cateva sedinte de psihoterapie, incepusem sa ma simt bine chiar dupa 1 luna de tratament. In vara anului trecut doctora psihiatra a decis sa renunt treptat la tratament pentru ca i am zis ca ma simt bine si nu mai vreau sa il iau, totodata am renuntat si la psihoterapie. Toate bune imi mai gestionam singur unele momente mai urate constientizam ca e de la anxietate pana acum 1 luna cand au inceput urmatoarele simptome care mi au creat iar atacuri de panica si anxietate:
Deobicei cand stau intins in pat pe spate, pe burta sau pe o parte imi simt pulsul in stomac, este si vizibil, vad cum stomacul se misca in ritmul batailor inimii, ma deranjeaza si csnd ma pun sa dorm seara pana adorm le constientizez, si la trezire la fel ma trezesc si le simt. Am fost la control cardiologic unde mi s a facut ecografie la inima (nu stiu exact cum se numeste) si mi s-a spus ca inima mea este perfect sanatoasa.
Apoi am inceput sa fac greseala de a citii pe internet si am gasit ca aceste pulsatii pot fii provocate de Anevrism al aortei care se poate rupe si se poate muri. Avand in vedere ca am facut acest control cardilogic ma gandesc ca se vedea daca as fii avut asa ceva.. In continuare sunt nelinistit si speriat din cauza acestor pulsatii in burta care le am de 1 saptamana (sau le constientizez eu de 1 saptamana). Astept un raspuns. Multumesc!
3 comentarii
0
03-01-2022, ora 10:19
Florin311
Nu este medic/terapeut
Florin311
Ai rezolvat problema mariusfil, asa am și eu vroiam sa știu dacă merg iar la control
0
20-01-2022, ora 22:08
Marius000
Nu este medic/terapeut
Marius000
Vezi sa nu ajungi că mine, cu 1000 de boli închipuite și perfect sănătos, calmeaza-te cat mai poți !
0
13-03-2022, ora 10:10
Florin311
Nu este medic/terapeut
Florin311
Salut cum mai ești cu pulsatiile? Eu fac și sport, alergare, și ma gândeam ca poate deaia simt asa ca tine? Ești bine acu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici