Puteți face sport/mișcare?

Voi cum stați cu sportul?Puteți face sport, mișcare?Cat de des si cat faceți într-o repriza?
Simțiți beneficii de pe urma mișcării/sportului?
Eu am o bicicletă spinning de camera dar inca mă lupt cu demotivatia că sa pedalez la ea, probabil si din cauza Rispoleptului Consta.
Simțiți beneficii de pe urma mișcării/sportului?
Eu am o bicicletă spinning de camera dar inca mă lupt cu demotivatia că sa pedalez la ea, probabil si din cauza Rispoleptului Consta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0La ce ajuta miscarea?
- 3Mișcarea fizica ajuta la creier?
- 1Voi faceți sport/mișcare ?Va ajuta la psihic?
Mai multe informații despre: beneficiile sportului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: