raceala sau doar simptome?
Buna,
Am si eu o intrebare.
Am fost acum cateva luni la medic si mi-a zis ca am ovarul drept un pic inflamat(lucru genetic, de altfel); acum am racit la ovare, ma cam dor, cand urinez ma cam ustura(si urinez destul de frecvent). Ar fi trebuit sa imi vina ciclu pe data de 8(desi e neregulat-asa mi-a venit luna trecuta). Problema e ca ma doare sanul drept mai tare decat cel stang(care nu ma doare mai deloc). Aveti vreo idee de ce? Sau daca sunt simpotome premenstruale sau doar am racit?
Am si eu o intrebare.
Am fost acum cateva luni la medic si mi-a zis ca am ovarul drept un pic inflamat(lucru genetic, de altfel); acum am racit la ovare, ma cam dor, cand urinez ma cam ustura(si urinez destul de frecvent). Ar fi trebuit sa imi vina ciclu pe data de 8(desi e neregulat-asa mi-a venit luna trecuta). Problema e ca ma doare sanul drept mai tare decat cel stang(care nu ma doare mai deloc). Aveti vreo idee de ce? Sau daca sunt simpotome premenstruale sau doar am racit?
1 comentarii
0
15-09-2009, ora 21:50
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sânii vă pot durea şi datorită menstrei neregulate, dar pot fi şi alte cauze. Vă recomand să consultaţi un medic ginecolog pt. un examen clinic, şi să vă faceţi eventual şi o mamografie pt. a exclude alte posibile afecţiuni (v-am recomandat o mamografie pt. faptul că aţi precizat că sânul stâng aproape că nu vă doare...iar dreptul...)! Însănătoşire grabnică!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune: