fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive

buna,
folosesc de aproape 2 ani anticonceptionale (triregol), cu acordul medicului, si nu am avut nici o problema, nici schimbari de greutate.
stiu ca se poate sa incepi o a doua folie fara a face pauza de 7 zile, fiind protejata in continuare.
1.Daca, spre exemplu, iau in continuare 6 pastile dupa urmatoarea folie, FARA PAUZA intre folii, apoi fac respectiva pauza pentru a avea menstruatia.trebuie sa iau in continuare pastilele dupa acea folie deja inceputa(adica sa iau restul de 15 pastile)sau trebuie sa incep alta folie?
2. sunt protejata chiar daca nu fac pauza dupa prima folie si incep a doua folie?
3.pot avea menstruatie in zilele in care iau pastile dupa a doua folie sau doar cand fac pauza de 7 zile?
folosesc de aproape 2 ani anticonceptionale (triregol), cu acordul medicului, si nu am avut nici o problema, nici schimbari de greutate.
stiu ca se poate sa incepi o a doua folie fara a face pauza de 7 zile, fiind protejata in continuare.
1.Daca, spre exemplu, iau in continuare 6 pastile dupa urmatoarea folie, FARA PAUZA intre folii, apoi fac respectiva pauza pentru a avea menstruatia.trebuie sa iau in continuare pastilele dupa acea folie deja inceputa(adica sa iau restul de 15 pastile)sau trebuie sa incep alta folie?
2. sunt protejata chiar daca nu fac pauza dupa prima folie si incep a doua folie?
3.pot avea menstruatie in zilele in care iau pastile dupa a doua folie sau doar cand fac pauza de 7 zile?
6 comentarii

ms pt raspunsuri dar totusi am o nelamurire.daca am luat deja 4 pastile dupa a doua folie si a intervenit o sangerare k si cand as avea menstruatie.ce semnifica?e normal?trebuie sa ma ingrijorez?as dori si opinia unui medic dak se poate...

Este normal. Nu trebuie sa va ingrijorati, ci trebuie ca altadata sa faceti pauza prescrisa de medic si despre care scrie si in instructiuni.
Alte anticonceptionale se pot lua fara pauza in scopul dirijarii "menstruatiei", dar asta nu e valabil si la triregol, dupa cum ati vazut.
Alte anticonceptionale se pot lua fara pauza in scopul dirijarii "menstruatiei", dar asta nu e valabil si la triregol, dupa cum ati vazut.

Buna seara
Dr ginecolog mi-a recomadat niste pastile anticonceptionale timp de 6 luni, pe care sa le iau fara intrerupere, adica in fiecare zi. Evident, mi s-a comunicat ca vor fi dereglari de menstruatie.
La ce sa ma astept ? Cine a mai facut asta, mi-ar placea sa impartaseasca pareri,
Multumesc.
Dr ginecolog mi-a recomadat niste pastile anticonceptionale timp de 6 luni, pe care sa le iau fara intrerupere, adica in fiecare zi. Evident, mi s-a comunicat ca vor fi dereglari de menstruatie.
La ce sa ma astept ? Cine a mai facut asta, mi-ar placea sa impartaseasca pareri,
Multumesc.

Anticonceptionale indicate sunt LARISSA.
A folosit cineva asa ceva pana acum ?
Multumesc,
A folosit cineva asa ceva pana acum ?
Multumesc,

Intrebarea mea este, daca atunci cand am desfacut o pastila s a rupt si din greseala folia inca vreo 3 pastile, are ceva ? (Au prin aer cum vine vorba)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 4pauza de anticonceptionale
- 3Mare prostie, am nevoie de o lamurire...sub ce risc ma aflu?
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 5anticonceptionale desorelle
- 4prima pastila dupa pauza
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 7anticonceptionalele yaz
- 5tri-regol si pauza de 7 zile dintre folii - sunt protejata?
- 1Logest - a doua folie
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 2Incepere tratament diane 35
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: