Reflexe ciudate involuntare.
Buna ziua, am 18 ani si de ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema. Nu stiu sincer cum sa o descriu, si va rog sa ma scuzati daca gresesc in exprimare dar am sa incerc.
Se pare ca uneori, am unele reflexe involuntare (pleonasm, stiu) daca le pot zice asa la nivelul degetelor, muschilor, antebratului. etc
Spre exemplu, cateodata cand stau cu mana pe mouse incepe sa mi se miste un deget din senin.
De asemenea, tot cateodata, un muschi dintr-o anumita zona a corpului incpe sa 'pulseze' ca sa zic asa.
Ce credeti ca ar putea fi ? Este foarte ciudat; de mult ma chinui sa aflu un raspuns.
Initial am crezut ca este o lipsa de calciu - am luat 3 luni calciu ( comprimate, primele 10 zile din luna dupa care pauza pana pe 1 luna urmatoare).
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Se pare ca uneori, am unele reflexe involuntare (pleonasm, stiu) daca le pot zice asa la nivelul degetelor, muschilor, antebratului. etc
Spre exemplu, cateodata cand stau cu mana pe mouse incepe sa mi se miste un deget din senin.
De asemenea, tot cateodata, un muschi dintr-o anumita zona a corpului incpe sa 'pulseze' ca sa zic asa.
Ce credeti ca ar putea fi ? Este foarte ciudat; de mult ma chinui sa aflu un raspuns.
Initial am crezut ca este o lipsa de calciu - am luat 3 luni calciu ( comprimate, primele 10 zile din luna dupa care pauza pana pe 1 luna urmatoare).
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi