rezultat papanicolau si tratament prescris
Codul rezultatului la testul papanicolau este CII, cu celule endocervicale prezente. De asemenea mi-a fost identificata infectia cu candida (filamente de candida albicans). Medicul mi-a prescris un tratament de 10 zile cu ovule Klion, timp in care a spus ca pot avea contact sexual, ca e bine si pentru partener, doar sa nu ejaculeje inauntru. Tratament pentru prietenul meu a spus ca nu este necesar, ceea ce ma surprinde. Am unele dubii in a avea incredere in tot ce mi-a spus domnul doctor.
In plus, si eu si prietenul meu avem herpes genital, care recidiveaza uneori, dar la papanicolau si a fost identificat virusul.
Va rog sa ma lamuriti.
In plus, si eu si prietenul meu avem herpes genital, care recidiveaza uneori, dar la papanicolau si a fost identificat virusul.
Va rog sa ma lamuriti.
2 comentarii
te intreb daca stii la papanicolau se indentifica hsv(adica herpes genital simplex 2)si hpv?raspunde-mi tot aici la tine.te rog.
am o intrebare in timpul actului sexual am niste dureri inauntru ce as putea avea?oare este nevoie de un test papanicolau pentru a afla ce am
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Testul Papanicolau (probleme) URGENT
- 4Interpretare analize papanicolau
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 3test papanicolau + secretie vaginala
- 6Intrepretare examen citologic
- 8va rog, sfatul unui medic ref la condilomatoza
- 5Papanicolau la Medsana sau Medicover?
- 4Interpretare examen Papanicolau
- 1interpretare test papanicolau
- 3ajutor interpretare papanicolau
- 10rezultat papanicolau
- 3Interpretare rezultat test papanicolau
- 7Rezultat Papanicolau
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 8Papanicolau categ. III
- 0Interpretare Papanicolau
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Interpretare Papanicolau
- 2Sangerare la recoltare papanicolau
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: