rezultat papanicolau si tratament prescris
Codul rezultatului la testul papanicolau este CII, cu celule endocervicale prezente. De asemenea mi-a fost identificata infectia cu candida (filamente de candida albicans). Medicul mi-a prescris un tratament de 10 zile cu ovule Klion, timp in care a spus ca pot avea contact sexual, ca e bine si pentru partener, doar sa nu ejaculeje inauntru. Tratament pentru prietenul meu a spus ca nu este necesar, ceea ce ma surprinde. Am unele dubii in a avea incredere in tot ce mi-a spus domnul doctor.
In plus, si eu si prietenul meu avem herpes genital, care recidiveaza uneori, dar la papanicolau si a fost identificat virusul.
Va rog sa ma lamuriti.
In plus, si eu si prietenul meu avem herpes genital, care recidiveaza uneori, dar la papanicolau si a fost identificat virusul.
Va rog sa ma lamuriti.
2 comentarii
te intreb daca stii la papanicolau se indentifica hsv(adica herpes genital simplex 2)si hpv?raspunde-mi tot aici la tine.te rog.
am o intrebare in timpul actului sexual am niste dureri inauntru ce as putea avea?oare este nevoie de un test papanicolau pentru a afla ce am
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testul papanicolau se poate face si fetelor virgine?
- 3Interpretare test papanicolau
- 2mi-am facut testul papanicolau si rezultatul a iesit bine, parca sunt cateva probleme
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 3test papanicolau + secretie vaginala
- 4Gardnerella si Trichomonas
- 3analiza papaniculau
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 0rezultat papanicolau
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 6cosuri dupa actul sexual
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 0interpretare test papanicolau
- 1test papa nicolau
- 1interpretare test babes papanicolau
- 1interpretare test papanicolau
- 0Inerpretare papanicolau
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0ASC-US (celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata), testare HPV
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: