Rinita cronica, deviatie de sept nazal. | Forumul Medical ROmedic

Rinita cronica, deviatie de sept nazal.

04-08-2008
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Buna ziua,
de multa vreme am probleme cu respiratia, adica respir foarte greu pe nas. Uneori dureaza cateva ore. Imi pun picaturi de bixtonim in nas si imi trece. Am fost la doctorul orl-ist si mi-a facut pana acum 5 operatii de cauterizare, adica de curatire a mucoasei nazale.M-am cam saturat fiindca trebuie sa merg si a 6a oara.Sunt si alergica la penicilina. Doctorul mi-a zis ca am si deviatie de sept.Operatia de cauterizare trebuie facuta cu laser si costa foarte mult. De asemenea operatia de deviatie de sept e foarte scumpa.Cat pot sa mai stau fara aceste operatii?Pentru ca imi trebuie multi bani pentru ambele operatii...
5 comentarii
0
04-08-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Poate ar trebui sa incercati la un alt ORL-ist! Operatia de cauterizare nu trebuie facuta neaparat cu laser si nici atunci nu are de ce sa fie scumpa! Daca sunteti asigurata, operatia de sept deviat este gratuita in spitalele de stat.
0
05-08-2008, ora 00:00
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Buna seara,
va multumesc pentru raspuns. Sunt din Suceava.Pentru d-nul doctor Flueraru- cauterizarea cu laser costa 5 milioane iar deviatia de sept costa 7 milioane.In total??:(((
0
05-08-2008, ora 00:00
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Si mentionez ca am asigurare dar cu toate acestea trebuie sa platesc.
0
19-08-2018, ora 17:34
v.bianca
Nu este medic/terapeut
v.bianca
s a operat cineva la dnul dr. HASSAN? va rog, ajutati ma sa aflu daca dansul este varianta cea mai buna. am fost la consult si a fost super ok, insa vreau sa aud mai multe pareri.
0
02-05-2021, ora 18:14
TaniaLarisa
Nu este medic/terapeut
TaniaLarisa
Buna ziua,

Fratele meu a avut un mucocel de 23 mm si deviatie de sept. Acum are o saptamana si jumatate de la operatie si partea din fata si dintii ii sunt amortiti. Am vorbit cu asistenta sa care a spus ca este normal si va disparea in decurs de o saptamana, doua. Va rog sa ma sfatuiti daca este in regula acea senzatie de amorteala. Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: