Rinita cronica -sfat pentru tratament naturist

22-08-2009
hspinache
Nu este medic/terapeut
hspinache
Am fost diacnosticat la 1.07.09 cu rinita cronica. Ce fel de rinita ? Nu stiu de care deoarece probabil este incerta vizualizarea. Se oscileaza intre varianta alergica sau vasomotorie. In timpul zilei ma simt apoximativ normal.

Dimineata am ceva scurgeri pe nas catre exterior. Seara cind ma culc mi se pare normal. Apoi se infunda nara stinga (dorm pe dreapta ). Ma trezesc dupa o ora cu nara infundata si ma panichez ; ma ridic in picioare si dupa un timp se desfunda. O tin asa toata noaptea. Catre dimineta mi se desfunda nara dreapta si mi se infunda nara stinga. Am avut situatii cind mi s-au infundat ambele deodata si nu am mai putut sa respir. Am ajuns foarte stresat si obosit. Stresul il am acum si in timpul zilei.

Ca tratament am folosit pina acum numai Nazomer. Nu am apelat la picaturi mai tari. Am in permanenta senzatia de uscaciune in nas si in gura. Secretiile sint foarte uscate.

As vrea sa beau seara un ceai adecvat, care sa ma ajute sau alt tratament naturist.
3 comentarii
0
22-08-2009, ora 23:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ceai de codita soricelului si trei frati patati (baut seara cu 30 de minute inainte de culcare, aproximativ 200 de ml, nu mai mult) + INHASAL (documenteaza-te pe net cu privire la acest produs f bun)...

Multa sanatate si numai bine;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
23-08-2009, ora 10:15
hspinache
Nu este medic/terapeut
hspinache
200g din fiecare sau il fac amestecat 50% cu 50% si in total 200g ?
0
23-08-2009, ora 19:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu, am am spus sa bei seara la culcare acest ceai din codita soricelului si trei frati patati intr-o cantitate de maxim 200 de ml. Cantitatea de materie prima pe care ar trebui sa o folosesti la prepararea infuziei este de aproximativ o lingura din fiecare planta, adica exact cum ai spus + 50% codita soricelului si 50% trei frati patati.

Multa sanatate si vindecare de la Bunul Dumnezeu!

P.S. - INFÚZIE, infuzii, s.f. 1. Soluţie apoasă obţinută dintr-o plantă prin opărirea ei cu apă clocotită, în scopul extragerii principiilor active pe care le conţine; medicament astfel obţinut. 2. Încrucişare a unei rase neameliorate cu o rasă ameliorată timp de una sau două generaţii. [Var.: infuziúne s.f.] - Din fr. infusion, lat. infusio, -onis. Sursa: DEX 98



_
DOAMNE AJUTA!
"Pentru credinciosi nici o dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nici o dovada nu este posibila"
Stuart Chase
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: