rostesc cuvinte fara sens inventate de mine

06-05-2009
anishoara26
Nu este medic/terapeut
anishoara26
Nu stiu daca am inclus problema mea unde trebuie dar sper ca am sa primesc u raspuns.De ceva vreme dar mai des mi se intampla de cateva zile, rostesc niste cuvinte inventate de creieru meu fara nicio noima, asa imi vin in cap.Cel mai des se intampla cand fredonez o melodie imi vin cuvinte asa aiurea in cap sau cand ma joc cu fetita mea care are un an jumatate.Incerc sa ma stapanesc sa nu le mai rostesc dar nu pot.De ce oare se intampla asta?de acum e chiar enervant nu stiu ce sa fac.
2 comentarii
0
02-06-2009, ora 23:40
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Creierul tau are nevoie de activitate.
Citesti, inveti sau faci alte activitati astfel incat creierul tau sa isi faca in totalitate functia?

Laura Saed
Psihoterapeut
0
10-12-2009, ora 02:24
Catalin70
Nu este medic/terapeut
Catalin70
pentru anishoara26,
buna, am vazut intr-unul din comentariile dvs, din 2008 mai precis, in care spuneati de anumite picaturi impotriva starilor de anxietate care au fost recomandate de un medic din Italia. As dori daca puteti afla sa imi spuneti numele acelui medicament, mi s-a prescris si mie tot acolo, a fost foarte bun dar nu-i mai stiu numele, acum sunt in ro si as vrea sa il obtin, daca nu gasesc la noi am sa il comand.
Avea un efect benefic, cel putin la mine, dormeam bine si eram mult mai odihnit peste zi, in plus nu imi dadea amorteala sau orice stare de moleseala nici char dupa ce le luam.
acum la aprox. doi ani de atunci sufar iar de tulburari de somn, nu reusesc sa imi fac un orar si din cauza asta imi merge rau si ziua.
si in plus medicul m-a asigurat ca nu are efecte secundare in timp

astept raspunsul dvs., va multumesc, Catalin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul