Sarcina??
Prietenul meu a ejaculat in pantaloni lasand o pata micuta pe blugii sai. As vrea sa va intreb daca este posibil ca acea pata sa fi trecut prin blugii mei, chiloti si sa ramana pe piele, avand in vedere ca imediat dupa aceea m-am spalat. Am citit ca acestia prin apa isi croiesc drum mai usor si ca este o posibilitate sa ramai insarcinata. Desi nu imi amintesc sa fi vazut o pata pe pantaloni, cred ca am simtit ceva, umed, insa este posibil sa fie nu fie de la el, insa posibilitatea aceasta ma sperie... Credeti ca este posibil sa ramai insarcinata in aceste circumstante, mai ales ca s-a intamplat la doua zile dupa ce am terminat menstruatia??
5 comentarii
Buna Gabrielaa8, putin probabil...
Multumesc frumos pentru raspuns si parere. Sper sa fie doar o sperietura.
N-are niciun rost sa-ti fac asa scenarii, daca ar fi asa de usor sa ramai insarcinata!!! :)
Scenariile sunt facute, datorita internetului. Aceleasi lucri stiam si eu, dar cand gasesti atatea pe net, cum ca poti sa ramai nu stiu cum, automat te gandesti ca ti se poate intampla si tie. Sper sa fie bine, insa voi scapa de indoiala cand imi va veni si menstruatia. Multumesc pentru incurajare si parere. :)
As mai avea o intrebare. Mi-a venit menstruatia si pe 23, ar trebui sa-mi vina iar, insa de la problema de luna trecuta ma tot dor sfarcurile. Aveti idee ce ar putea fi? Tin sa mentionez ca nu s-a mai intamplat absolut nimic de atunci..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 4oare sunt garvida?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 3posibil sarcina?
- 0e posibil sa fiu gravida?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 6Sunt insarcinata?!
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 4sarcina cu trompe legate
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 1Sunt insarcinata?
- 5Sarcina?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: