Sarcina??

06-07-2014
Gabrielaa8
Nu este medic/terapeut
Gabrielaa8
Prietenul meu a ejaculat in pantaloni lasand o pata micuta pe blugii sai. As vrea sa va intreb daca este posibil ca acea pata sa fi trecut prin blugii mei, chiloti si sa ramana pe piele, avand in vedere ca imediat dupa aceea m-am spalat. Am citit ca acestia prin apa isi croiesc drum mai usor si ca este o posibilitate sa ramai insarcinata. Desi nu imi amintesc sa fi vazut o pata pe pantaloni, cred ca am simtit ceva, umed, insa este posibil sa fie nu fie de la el, insa posibilitatea aceasta ma sperie... Credeti ca este posibil sa ramai insarcinata in aceste circumstante, mai ales ca s-a intamplat la doua zile dupa ce am terminat menstruatia??
5 comentarii
0
07-07-2014, ora 11:26
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna Gabrielaa8, putin probabil...
0
08-07-2014, ora 08:24
Gabrielaa8
Nu este medic/terapeut
Gabrielaa8
Multumesc frumos pentru raspuns si parere. Sper sa fie doar o sperietura.
0
09-07-2014, ora 20:14
maman20
Nu este medic/terapeut
maman20
N-are niciun rost sa-ti fac asa scenarii, daca ar fi asa de usor sa ramai insarcinata!!! :)
0
09-07-2014, ora 22:27
Gabrielaa8
Nu este medic/terapeut
Gabrielaa8
Scenariile sunt facute, datorita internetului. Aceleasi lucri stiam si eu, dar cand gasesti atatea pe net, cum ca poti sa ramai nu stiu cum, automat te gandesti ca ti se poate intampla si tie. Sper sa fie bine, insa voi scapa de indoiala cand imi va veni si menstruatia. Multumesc pentru incurajare si parere. :)
0
14-08-2014, ora 14:55
Gabrielaa8
Nu este medic/terapeut
Gabrielaa8
As mai avea o intrebare. Mi-a venit menstruatia si pe 23, ar trebui sa-mi vina iar, insa de la problema de luna trecuta ma tot dor sfarcurile. Aveti idee ce ar putea fi? Tin sa mentionez ca nu s-a mai intamplat absolut nimic de atunci..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •