mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
Buna ziua, as dori sa stiu dc e posibil sa fiu insarcinata pt ca mi-a intarziat ciclul aprox 15 zile, am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative si nu am constatat nici o modificare (ameteli, greturi, sani durerosi)E posibil fara sa am nici unul din aceste semne?
4 comentarii
Probabilitatea de a fi insarcinata, daca testele au fost corect utilizate, este in jur de 0, 75 %.
Buna Ziua, as dori sa stiu si eu daca sunt insarcinat sau am vre-o problema pentru ca mi-a intarziat ciclu foarte mult, ultima oara cand mi-a venit a fost pe 21 iunie si sa terminat pe 29 iunie si trebuia sa imi vina pe 18 iulie dar nu mi-a mai venit nici pana azi si suntem deja in 3 august.Am facut luna trecuta 3 teste de sarcina primul a iesit negativ si am fost la ginecologie si doctora mi-a spus sa vin peste 5 zile sa imi fac ecografie si sa imi zica daca sunt inasarcinata sau daca am alceva. Tin sa mentin ca nu am fost sa fac aceea ecografie, dar am mai facut un test care a iesit tot negativ, apoi dupa 1 zi de la testul precedent dimineata la prima urina al facut al 3-lea test de sarcina, si in loc de 1 linie au aparut 2, era linia de control care era ft concentrata si linia de test care era putin concentrata dar vizibila.Am dureri de spate, ma simt ft obosita(nu mai am energie), obosesc si daca merg 10 minute pe jos, obosesc daca car geanta de umar.Am stari de voma(cateodata-numereu), am senzatia de urina frecventa si cateodata ma inteapa-arde cnd merg la toaleta, acum imi este bn acum imi este ft cald, am secretie alba si groasa, daca ma enervez imi vine sa vomit si nu pot sa stau in picioare, ma dor sanii rau si imi ard, corpul imi este ft cald ca si cum as avea temperatura.As dori sa stiu ce inseamna toate asta.. SUNT INSARCINATA SAU SUNT BOLNAVA??? Astept raspuns cat mai curand posibil.. Va Multumesc!
Mai nou am observat k de ieri am si secretie ft groasa si are si miros nush ce sa mai cred... de simtit am momente cnd ma simt bine si momente cand ma simt rau...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 4sunt insarcinata?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 2Insarcinata?
- 1Întârziere cm 7 zile iar testul este negativ. Posibila o sarcina?
- 3Menstruatie intarziata
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 2Posibil sarcina?
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 1Menstruație întârziată
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei