scurgere roz

12-10-2008
dreamfromit
Nu este medic/terapeut
dreamfromit
Buna ziua.Sunt in perioada cand ar trebui sa mi vina menstruatia, in timp ce ma spalam mi a iesit o substata roz care dupa spalare nu a mai iesit.E vreo problema?Care ar fi cauza si ce pot face?Sunt speriata si as vrea ca cineva sa mi dea un raspuns valabil.Multumesc
2 comentarii
0
10-11-2008, ora 14:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daca scurgerea se mentine va rog consultati un medic ginecolog. De obicei scurgerile sunt albe (lleucoree) si pot fi cauzate de unele infectii cu agenti patogeni preum Tricomonas sau Candida Albicans.
Daca este vb dsp asa ceva tratamentul este simplu - Tricomonaza sau candidoza vaginala se trateaza cu medicamente antiprotozoare si antifungice, pe cale orala, asa cum ar fi metronidazolul sau tinidazolul, sau topice, precum si cu ovule introduse in vagin.

Numai Bine!
0
10-11-2008, ora 20:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
asa cum te-a sfatuit si Nick, trebuie sa mergi la ginecolog si sa iti faci un examen de secretie.in urma rezultatului ti se va prescrie si un tratament eficient, ca cele enumerate de Nick!este posibil, ca acea scurgere roz sa fie determinata si de o eventuala sarcina!!poti intre timp sa iti faci si un test de sarcina!!
numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •