scurgeri vaginale
Inainte de menstruatie, am niste scurgeri asa transparente si cleiose, parca e o pielita foarte subtire.Dar de cateva zile am mancarimi nici la interiorul nici la experiorul vaginului, pe margini si am si o scurgere branzoasa, alba.Ce poate fi?Acum ma spal cu ceai de musetel.O zi buna!
4 comentarii
am avut si eu o durere groaznica de ovar cel drept asa de tate ma durut ca am avut si piciorul amortit si nu am mai putut umbla mi sa intamplat de 2 ori mi am prpus sa merg la medic dar cum am scapat de durere nu am mai mers ce poate sa fie?daca se poate sa mi raspunda cineva multumesc
buna ziua..am si eu o problemuta...sotia mea are niste scurgeri albicioase in fiecare zi de cand a nascut...nu miros..ce ar putea lua??multumesc astept un raspuns.o zi buna
buna,
Si eu am avut genul asta de scurgere cu aceleasi simptome si am tratat-o cu ceai de galbenele(irigatii si spalari locale) si cu crema de galbenele aplicata extern si intern.Acum sunt ok.Am citit ca este bine ca periodic sa aplici crema de galbenele pentru prevenirea infectiilor.Mi-a trecut chiar repede, nu ma asteptam.
Bafta!
Si eu am avut genul asta de scurgere cu aceleasi simptome si am tratat-o cu ceai de galbenele(irigatii si spalari locale) si cu crema de galbenele aplicata extern si intern.Acum sunt ok.Am citit ca este bine ca periodic sa aplici crema de galbenele pentru prevenirea infectiilor.Mi-a trecut chiar repede, nu ma asteptam.
Bafta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 10scurgerile vaginale
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 4scurgere alba, laptoasa, inflamatie, durere.
- 4Scurgeri puternice din operatia de cezariana
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 7spotting LOGEST
- 0pete maronii
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1Scurgere vaginala neobisnuita
- 4la 2 zile de cand mi.a trecut menstruatia, mi-au aparut scurgeri micute maro
- 2scurgeri gelatinoase
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia