de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare

buna ziua.am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns...
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
4 comentarii

nu pot sa cred ca ai stat atata timp.mergi la doctor, nu poate fi nimic grav.vreau sa -mi spui daca ai fost

Draga nella22
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli

Da d-le Dr.Martinelli am avut si raporturi fara protectie.dar problema asta o am inainte de a incepe relatiile sexuale...credeti ca o lama ar fi suficient pentru se depista problema...??
multumesc
multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 9scurgeri continue
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 3infectie?
- 3scurgere ca o spalatura de mate
- 12Scurgere alba care a revenit
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 4scurgere albicioasa cand urinez...
- 1scurgere verzuie
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 2Scurgeri vaginale urate
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: