de multi ani am o scurgere alba-galbuie urat mirositoare
buna ziua.am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns...
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
de multi ani am ceva :o scurgere alba-galbuie urat mirositoare.in fiecare zi am asa ceve...as vrea sa ma duc la ginecolog intr-un control dar mie frica...
ce as putea sa fac in cazut asta si despre ce ar putea fi vorba(?).ce am(?).e ceva grav??/
4 comentarii
nu pot sa cred ca ai stat atata timp.mergi la doctor, nu poate fi nimic grav.vreau sa -mi spui daca ai fost
Draga nella22
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
TREBUIE SA ITI IEI INIMA IN DINTI SI SA MERGI LA MEDIC!!! eu te sfatuiesc sa iti faci un( tampon vaginale) o lama cred ca este o infectie si nu ar trebui sa nu o iei in consideratie... doresc sa stiu daca ai avut raporturi fara protectie..cu stima Dr.Martinelli
Da d-le Dr.Martinelli am avut si raporturi fara protectie.dar problema asta o am inainte de a incepe relatiile sexuale...credeti ca o lama ar fi suficient pentru se depista problema...??
multumesc
multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 2Secretie vaginala incolora
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 4am nevoie de un raspuns
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 3scurgere maronie
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 3insarcinata in saptamana 38 si scurgere lichid (parca as fi facut pipi in pantaloni)
- 1scurgeri vaginale
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 0curgere de sange
- 0Scurgeri premenstruale de o saptamana
- 0Eliminari vaginale in exces
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: